Güle güle kullan Özkan. Bol balıklar nasip olsun. Kamış bence gayet güzel, sahip olmamış olsam da inceleme şansım olmuştu. Nexave dan çok çok daha erimli ve narin olduğunu söyleyebilirim. Çok keyif verecektir. Korktuğun kadar da yumuşayacağını sanmıyorum
meradan son haberler bütün gün çıkan balık 1 palamut o zavallıda yolunu şaşırmış palamut çapari-rapalanın her çeşidi-istavrit çaparisinin her rengi-zargana için ipek vehasıl kıyıdan dememediğimiz hiç bir şey kalmadı .avrupa yakası tüm meralardan da yakın haberler geldi . sonuç kocaman bir 0.anadolu yakasını bilmiyorum
ben de bu gün Verçelli kamışlarımı deneme fırsatım oldu 100-200gr ma kadar tüm ağırlıklar denendi Vercelli Spyra Alba Surf ve Vercelli Spyra Amarella Surf mütiş kamışlar. tarafımdan onaylanmıştır .ikisini de çok beğendim
Ağzındn bal damlıyor. Teşekkür ederim. Onnik abi yazmış gerçi ama ben yinelemiş olayım. Bugün de balık yoktu. Sadece bir tane alındı çapariyle. Denenmeyen malzeme kalmadı. Avı sonlandırıp eve dönüşe geçtiğimde merak edip Kireçburnu'nda ağını saran gırgırı izledim. Elemanlar palmut çevirmişler. Kaç çiftti tahmin etmem zor. Oltalara niye gelmediler anlamadım. Hepsi de ağlara takılmadı ya.
Özkan hayırlı olsun güle güle kullan. Yarın sabah 08:00 Tarabya'dayım. Biraz palamuta olta sallayalım. Sticker, şapka ve tshirt isteyenler saat 14'e kadar orada olacağım! Görüşmek üzere.
Teşekkürler Arkadaşlar, yarın bende boğaz avrupa yakasında palamut denemesi yapacağım, hem yeni kamışı test etmiş olurum. sanırım palamut anadolu yaksının yüzünü daha bir güldürüyor bu sene, yarın akşama rapor yazarım.
anadolu tarafında da 2 palamut gördük, biz alamadık.. tek tük istavrit alanlar vardı.. genel olarak inanılmaz verimsiz bir gündü.. yarın yine meradayız.. kısmet..
Bugün saat 18 gibi mekâna vardik. Balık yoktu. Sonra saat yedi gibi 150 metre kadar açıkta muazzam palamut oynakları gördük. Takımci abi şahittir. Balık resmen suyun üzerinde kaynıyordu. Hemen takımı açtım attım ama vuruş olmadı.
Herkese selam, Hayırlı pazarlar temenni ederim. Dişli konusuna gelince sevgili Onnik abim adamlar teknolojiyi arkalarına alıp marşa o şekilde bastıkları sürece dişli sezonuda sönük geçer. Fakat çok küçük bir ihtimalle havaların hala mevsim normalleri üstünde seyretmesi balığı geciktiriyor gibimede gelmiyor değil,,Fırtına öncesi sessizlik desem... Birkez daha sen haklı çıktın izni çoook erken kullandım banghead lakin farketmez sülale kalabalık sırayla kılarız namazlarını :thumb: Sağlıcakla ve sevgiyle kal
Müthiş bir satışa geldim okan sağlık olsun,Araba aldığımda canlarını okumasınıda bilirim.. Ver elini gürpınar sahilleri Sağlıcakla ve sevgiyle kal
Özkanım hayırlı olsun yeni oyuncağın,Sen söyledikten sonra inceledim gerçektende kamış fena,Eminimki senin usta ellerinde performansının üstünede çokacak seni oldukça memnun edecektir oltan boş kalmasın:thumb:
Sevgili Kardeşliğim Yeni oyuncağını hayırlı uğurlu ve bol dişlili günlerde mutlulukla kullanmanı cani gönülden temenni ederim :thumb: Sağlıcakla ve sevgiyle kal
TFT İkinci El Satış Günü Pazar günü 22.09.2013 08:00-14:00 Bir çoğumuzun elinde kullanmadığı yada değerlendirmek istediği takımlar mevcut. Amacımız bu ürünleri grup içinde değerlendirmektir. Bir çok daha misina bile sarılmamış makina ve 1-2 atış yapılmış kamış mevcuttur. Ürün satmak isteyen arkadaşlar; - Ürünün varsa kutusu/çantası, evrakları ve yedek kafasını getirmenizi rica ediyorum - Ürünün önce fiyatını araştırın ve uygun bir fiyat belirleyin Tarabya'da bu etkinlik için bir stant hazırlanacak ve ürünlerin üzerine fiyat etiketleri olacaktır.
merhaba millet bu haftasonu aranızda olmak isterdim ama arabamı sattığım için bir süre ara vermek zorunda kalıcam yenisini alana kadar en azından bakalım ben alana kadar dişliler başlar inşallah