Sorun şu ki, lisansımız olmadığı için balığa gidemiyoruz. Lisans almaya gitmekte pek olası değil. Her taraf göl, dere burada ve dehşet şekilde taciz ve cezbe ediyor.
Anlarmısın balık tutmaktan değil Almanya Afrikada olsan balık yok sana Serdar. Lüferler tekneleri yedi ne pervane kaldı ne şaft takıl oralarda işte
Ben lisansı yapalı bayağı oldu ama aklımda kaldığı kadarı ile misafir olarak,geçici lisans çıkartabilir veya müsade alabilirsin.. Bulunduğun yerdeki RATHAUS'a git ve ben Türkiyeden misafir olarak geldim ve burada balık yakalamak istiyorum de ve GASTANGLER kağıdı iste,büyük bir ihtimalle bu belgeyi alır ve balığa çıkarsın,hadi rastgelsin...
Bugun Samsun'dan gelen haberler de o yönde. Karadeniz lüfer kaynıyor. Karadeniz'in suyu sıcak, balığın keyfi yerinde. Lüfer avlamak için kuvvetli poyrazlar ve havanın soğumasını bekleyeceğiz. Heralde Ekim başlarını bulur lüferin Boğaz'dan akmaya başlaması. http://www.mgm.gov.tr/deniz/deniz-suyu-sicakligi.aspx#sfU Bu linkte Karadeniz'in doğusunda su sıcaklığının İstanbul'a göre 4-5 derece fazla olduğu görülüyor. Bu denge tersine dönmeden balık aşağıya akmaz.
Aret Salı'dan itibaren Karadeniz'de havalar sert bir şekilde soğuyor. Koy bir kaç gün üstüne. 28-29 Eylül gibi coşku başlar ne dersin?
yarın sabahtan dişli denemesi öğlene doğru da palamut denemesi yapmayı düşünüyorum bakalım kısmet artık
Hava baya sertleşti rüzgarda kuzeyden esiyor.Önümüzdeki günlere daha da soğuma var.Dediğin gibi 4-5 güne girecek galba dişliler.
ceyhun abi ben haftaiçi yurtta kalıp üniversiteye hazırlandıgım icin yazamadım benim tft logomu haledersen iyi olur .pazar tarabyadamısın paranı vereyim. kamışı kılıfından cıkarmadan deyiştirdim.. hihi hee umutmadan butun tft üyelerine merhabalar diliyorum ve eyer kabul ederseniz bende tft ailesinin bir üyesi olmak istiyorum...
Umut sorun değil, pazar günü ikinci el satış günü düzenliyoruz Tarabya'da geçen yılda iyi balık tutmuştun, bu yılda aynen devam sevindim sorun yaşamadığına.
Merhaba, pazar gununu ben de iple cekiyorum. Gecen hafta gec geldim mekana gitmistiniz ama aklimdaki makaralar ile ilgili sorular icin herkes Ceyhun ile konus dedi