bu gün bir ara tarabyaya uğradım kovalar bonboş yanlız ordaiken biri rapala yapıyordu bir balık kaçırdı yani diyecek lafım yok takoz gibi balık düştü bayağı iriyidi dönüşte sahili tarıyarak döndüm hiç bir şey yok oturdum ince bir palamut çaparisi yaptım yarın denemeye niyetim var 0.22köstek-0.30 beden ya çok üzüleceğim ya da çok sevineceğim bilmiyorum çalışırsa mutlu olurum
Merhaba Onnik abi, bu aralar denemek lazım, balık uzun bir ara vermişti ama yarın açılışını yaparsın gibi geliyor bana, rastgele abi :thumb: Bu arada Haluk bey, geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. Mehmet abi, doğum günün kutlu olsun, nice mutlu yıllara...
herkese iyi akşamlar onnik abi öğlende bende uğradım güzel zargana vardı büyükderedede şahane istavrit dün akşam yemli sarı yaptı haberin olsun
Onnik Bey, Balık tutmanın esas lokomotifi bu değil mi? "Umut" - Siz çalışacağını umut ederek çapari yapıyorsunuz. - Diğeri balık iğneme takılacak umuduyla makarasını sarmaya başlıyor. - Bir diğeri ise oltanın ucundaki fosfora saatlerce "şimdi oynayacak" umuduyla bakıyor . Bence oltayı suya salarken balık gelmesi umudunu beslemek ve makarayı her sarışta git gide artırmak bu işin heyacanını daha zevkli yapıyor.
Mustafa Bey ne güzel anlatmışsın özellikle - Bir diğeri ise oltanın ucundaki fosfora saatlerce "şimdi oynayacak" umuduyla bakıyor .
Ustalar merhaba dün surf mill kamış baktım fakat bu işlerde uzmanlığım yok surf mill nasıldır kullanan alan varmı fiyatını 180 lira olarak aldım sizce alınırmı çok kararsızım
mesela ben hihi hihi dün gece 2,5 saat baktım , artık halisinasyonlar görmeye başlıyor insan çok bakınca :laughing:
sıra bu günkü raporda ben malesef gidemedim .telefonla öğrendiğim .toplam çıkan balık 8 ad hem rapala hem de çapari ile alınmış balıklar .kaynak çok çok sağlam
Tüm mesajları alıntılayamıyorum ancak hepinize teşekkür ederim... Bugün öğleden sonra çıktım hastahaneden; bir-iki damarda tıkanıklık mevcut; bundan sonra bol bol ilaç kullanıp yapabilirsek istirahet edeceğiz bir süre...
Palamut yapmamasının nedeni Büyükdere-Kireçbunu arasını sürekli çeviren gırgır tekneleri olabilir mi ?