Çok doğru yapmışsınız Ceyhun, takma kafanı herkesin ne dediğine. Zamanla taşlar yerine oturur. Facebook gibi bir ortamda denetimsiz grup olursa ipin ucu kaçar. Gruptaki arkadaşlara forum sayfasını da boş bırakmamalarını öneririm. Facebook asla forumun yerini tutmaz.
Hafıza süper kuvvetli ya nasip artık. Onnik Abi; malumunuz balık işi tamamen zevk işi. Bazen hayatımda ne kadar gerilsemde denizin maviliğine oltamı umursamazca her bırakışımda stresim sanki azar azar gider. Sanki doğa ile bütünleştiğimi hissederim. Tam 8 sene evvel İstanbul'a ilk geldiğimde sarayburnu iskelede millet çapari atarken ben iğne ucuna hamur takarak istavrit avlamaya çalışmıştım Demem şu ki; o gün hamurla istavrit avlamaya çalışan ben bugün kendi çaparimi kendim yapar oldum. Tabii doğuştan gelen bir yetenekle değil senin gibi büyüklerimiz bizlere bıkmadan usanmadan kendi bilgi birikimlerini aktardıkları için bu hale gelebildik. Şimdi şaka yollu olsada bazen ustalarımıza karşı 'boğnuz kulağı geçti' desekte benim gibi insanlarda birilerinin emekleri var yani. Az önceki yazınızda fedakarlıklarınızı, menfii birşeyler aramadığınızı, çıkan lafları söylemişsiniz. İnsanlar birşeyler aktardıkca birileri tarafından sevgi ve saygı görür. Ve birileri de kıskançlıktan olmadık şeyler yapabilir. Onlarda sepetteki çürük mal gibi kokar da kokar.Yaşınız benden hayli büyük. Siz işinizi bilirsiniz
çok teşekkür ederim . gerçekten Ceyhunla bayağı projeler düşündük .takım nasıl hazırlanır .makine bakımı.kamış bakımı.kamış halkalarının değişimi epoksi kullanımı .bunları yapabilmemiz için de kapalı bir mekana ihtiyacımız var .geçen pazar 2 el pazarı yaptık gereken ilgiyi görmedi .daha bir çok şey yapmayı pılanlıyoruz imkanlarımız el verdiği sürece
ben bu yazıyı 990 nıncı sayfada bir arkadaşımıza yazmıştım saatlerce kamışın ucundaki fosfora bakıp da bir vuruş alamamak. bi işin cilvesi .temiz hava cabası .tatlı sohbet alası __________________
Grubun arkasından konuşanlar lütfen burayada yazın!!! Bir şeyler öğrenmek veya eğitim almaksa amacınız biz her zaman Tarabya'dayız.
esasen balık bahane sahilde temiz hava.oltanın ucundaki yemi düşünürken unutulan tüm stres ve sıkıntılar.menfaatsiz kurulan dostluklar.karşılıklı yardımlaşmalar helede alınan bir iki balık şahane
Onnik abi, biz yardımcı olmaya çalıştıkça arkamızdan konuşanların sayısı artıyor. 2.el pazarı!!! yarı fiyatına üzerinde örgü ile makinalar satıldı. Kimse niye ucuz demedi??? cebimizden para koyup şapka tshirt yaptırdık, hiç bir takım üyesi bu paralar geri ödenecekmi diye sormadı!!! her hafta 1-2 kez üsküdar'a gidip geliyoruz, niye??? kaç kişiye takım hediye ettim Tarabya'da??? hiç tanımadığım halde!!! sırf takımdakiler balık tutabilsin diye bütün gece istavrite olta attım!!! hadi çıkında ortaya yazın!!!!
İstavrite olta atacan tabi , bende 40 derece ateşle 100 km yol yapıp olta bile atmadan sabah geri döndüm . Ha bide benim spin makina sende kalmış bi zahmet
Ceyhun - Onnik abi anlasilan sizi uzmusler ve gerilmissiniz. Cok sevdigim bir soz vardir. Bizede biraz uyar "Iyilik yap denize at, balik bilmezse halik bilir" Siz yine bildiginiz yolda yuruyun, yeni grup sayfasi hayirli olsun
bir kaç kere yaninza gelip tanışma ve sohbet fırsatım oldu. gerçekten çok guzel bir ortamınız var. bundan sonra da ara ara gelip tekrar gorusmek isterim hepinizle. anladigim kadriyla facebooksayfasinda ufak sorunlar olmuş. ne oldugunu tam anlamadim ama umarim sorunlar çozülur. bu arada eski sayfa kapali gozukmuyor bende. yeni sayfayi da "begen" olarak isaretledim. bir de miamideki 10 yasindaki cocugu insallah gruptan cikarmamissinizdir grubun ta oralardan takip edilmesi bence cok guzel. yazim hatalari icin ozur dilerim. tabletten ancak bu kadar oldu.
Aynen katılıyorum,ben öyle hissettim şahsen.Gruba katılalı 3-5 gün olmuşken bir baktım yokum.Tam da palamut haberleri gelmeye başlamıştı Neyse sağlık olsun.Tarabyada görüşmek üzere,herkese rastgele.
Ceyhun bizler senide diğer arkadaşları da biliyoruz. Gayretinizi de dostluğunuzu da gördük yaşadık. Her zaman her yerde beğenmeyen, muhalefet eden olacaktır. Sen takma kafayı.
Konuyu değiştireyim. Ya birileri bana yemli takım yapmayı öğretsin ne olur. Zamanında bir kaç tane yapmaya çalışmıştım. Fena olmamıştı ama ilk fırsatta bizzat özel ders istiyorum tarabyada
herkese merhaba ortalık biraz karışmış galiba ben giremedim birkaç gündür foruma malum arabayı sattım yeni bir araba aldım onun işleriyle uğraştım ama konuya pek hakim değilim ama şu kadarını söyliyim ben yaklaşık 2007 yılından beri olta atıyorum boğazda atmadığım yer kalmadı desem yeridir (avrupa yakasında tabiki) ama en güsel muhabbeti tarabyada buldum çok değerli insanlarla tanıştım bunların içinde ilkokul arkadaşımla karşılaştım orda uğur la kaç yıl sonra okan abi ceyhun kenan abi onnik abi faruk abi emir abi mehmet abi birçok kişiyle dost olduk bunlar çok güzel şeyler tabiki bu kadar kalabalık bir ortamda aksilikler olur ama bence önemli olan insanın karşısındaki gibi düşünüp ona göre hareket etmesidir yani empati yapmasıdır o zaman çoğu sorunlar otamatik olarak çözülür zaten ben yine herzamanki gibi sessiz sakin takılmaya devam hepinizle tanıştığım için ben kenidimi çok şanslı hissediyorum ben herkesten bir hatam varsa şahsım adına özür dilerim ama bence herkes biraz empati yapmayı denesin inşallah herşey çözülür kafanızı şişirdim pardon