Çok sevgili Balıkavı.net ailesi ve üyesi bulunduğum TFT grubu, Öncelikle son 1-2 gün içerisinde olan olaylardan dolayı tüm sayfaya üye olan arkadaşlardan özür dileriz.Aslında sayfanın baştan sadece üyelere açık olması lazımdı.Fakat sayfaya ilgi çok fazla olunca bir önlem almakta gecikerek bu tür olaylara sebebiyet verdiğimiz için tekrar tekrar özür dileriz. Yanlız silinen kişilerin yaptığı açıklamaları malesef hayretle izlemekteyim. Başta bu gruba çok emek veren sevgili Ceyhun arkadaşımıza ve diğer grup üyelerine yapılan haksız eylem ,yazıları esefle kınıyorum.TFT hiç bir zaman kişiler üzerinden para,menfaat kazanmaya yönelik bir eylem ve durum içeriside olmamıştır.Hatta üye olan arkadaşlara daha uygun fiyatlarla malzeme temini konusunda yardımcı olmuştur.Bundan sonrada bu duruşumuzu sergilemeye devam edeceğiz. TFT'nin asıl amacı hobimiz olan amatör balık avcılığını dostluk ve arkadaşlık çervesi içinde icra etmektir.Deneyimli arkadaşların deneyimlerinden faydalanmak ,kullanılan malzemeler hakkında birbirinden görüş ve yorum almaktır.Bu çerçeve içerisinde organizsayonlarımız devam edecektir.Tüm TFT ailesine selam ve sevgilerimle... CAN AKGÜN
Arkadaşlar henüz 1. yılını bile doldurmamış olan bu sayfa an itibarı ile 400.000 kez görüntülenmiştir. Kendisinden nerede ise 1 yıl önce açılmış olan Anadolu yakası ve Haliç kıyı raporları sayfalarına fark atmış, Avrupa yakası sayfasına ise yaklaşmıştır. Hatta gönderilen mesaj sayısında üçünün toplamını geçmiştir. Rakamlardan anlaşılıyor ki binlerce kişinin takip ettiği bir grup haline gelmiştir. Böyle bir rating hiç bir şey yapmadan, bir değer yaratmadan başarılamaz. Meyve veren ağacı taşlayanlar her zaman olacaktır. Bunlara kızmak yerine doğru yolda olduğumuzun bir işareti olarak değerlendirmek daha doğru olur. Bununla birlikte aklı selim arkadaşlarımızın uyarılarını da dikkate almakta fayda var. Örneğin Aliço üstadımızın da belirttiği gibi birbirimizi tanıdığımız ve grubumuzun doğduğu bu forumu ihmal ederek yanlış yaptık. Kontrol ve denetimin mümkün olmadığı Facebook ortamında gereksiz polemikler yaşandı. Facebook'ta da bir grup olması yararlıdır. Resim albümleri oluşturmak, etkinlik oluşturup takip etmek gibi imkanlar oranın teknik özellikleri sayesinde daha kolay yapılabiliyor. Ancak asıl paylaşım adresi bu sayfa ve bu forum olmalıdır. Böylelikle TFT'nin başarısının katlanarak devam edeceğine eminim. Tüm forum üyelerine sevgiler, saygılar
EROL ABI ben bagcılar ozel tekden hastanesınde calısıyorum varsa yapabılecegımız bısey beklerım buyur gel bır cayımı ıc
ARET BEN SANA VE ALICO ABİYE KATILIYORUM FACEBOOK SAYFASINA BEN GİRELİ DAHA1 AY ANCA OLMUŞTUR AMA BEN BU FORUMA HERGÜN GİRİP BAKMAYA ÇALIŞIYORUM BENCE MUHABBETİ BURADAN DEVAM ETTİRSEK DAHA YARARLI OLUR.GRUBUN ASIL DOĞUŞ YERİNDEN TFT FACEBOOK DEVAM EDER YİNE DEDİĞİN GİBİ ALBÜM OLUŞTURMAK ADINA ORASI DAHA İYİ AMA BİZİM ASIL BİR ARADA OLMAMIZI SAĞLAYAN YER BURASIDIR BEN HALA FACEBOOK OLAYINA ALIŞAMADIM MESELA BEN BURADAN TAKİP ETMEYİ DAHA ÇOK SEVİYORUM.
ONNİK ABİ BENDE OLTAMI ALSAM GELSEM AMA BİR İKİ KERE SENİN ŞU MEŞHUR POTENZAYLA ATSAM OLUR MU NE YAPALIM BİZ ALAMIYORUZ BARİ SENİN SAYENDE ELİMİZ DEĞSİN POTENZAYA
bu ara birşey alamam zor gözüküyor ceyhun arabayı değiştirdim borçlandım biraz benim yadigarlara devam gibi görünüyo
Enes, bizim yaptığımız her organizasyon her buluşma herkese açık. İstediğin zaman katılabilirsin. cumartesi akşamı yemli sarıkanat denemeyi düşünüyoruz.
arkadaşlar ben bu günkü raporu yazmayı unuttum sabah 06 tarabyadayıdım 1 takım rapala 1 takım da çapari kamışı hazırladım .06.30 çalışmaya başladım saat 08 kadar bir şey yoktu solumdaki arkadaş birden çekememeye başladı yardıma koştum 4 çingene palamudunu elle çekerek aldım az sanra da sağdan bir arkadaş 3 lü aldı biraz aradan sonra solumdaki arkadaş gene yardım istedi bu sefer kamışı aldım elinden 2 çingene palamutu daha aldı ilerde bir arkadaş da 1 ad aldı saat 10 kadar çıkan balık sayısı 10 ben malesef 0 çektim .sonra ne oldu bilemiyorum biz saat 10 da Ceyhunla üsküdara gitmak üzere avlaktan ayrıldık
Eyvallah hocam. Evle papaz olmamak adına sabah 06.00 - 12.00 arası balığa çııyorum ben Sabah bir aktivite olursa damlarım hemen.. Teşekkürler.
Merhaba TFT gurubu.bu siteyi 1 aydir takip ediyorum.Buralarda yeniyim... ) Bir kac kez tarabya civarinda denemelerim oldu.. sizin bulundugunuz nokta otel önü mü? Yoksa iett marmara üni. Duraginin oralarmi yoksa biraz daha mi yukarisi ?? ^^