Arkadaşlar bilindiği gibi Boğaz'ın suyu Büyükdere'den alınıp Kağıthane deresi vasıtası ile Haliç'e veriliyor. Geçen gün oradan geçen bir arkadaş derede çok miktarda deniz balığı yüzdüğünü ve insanların bu balıkları avladığını söyledi. Balıktan çok anlamadığı için hangi tür olduğunu filan söylemedi, koca koca balıklardı dedi. Siz bununla ilgili bir şey duydunuz mu? Şehrin ortasında lüferler palamutlar yüzüyor olabilir mi?
yapım aşamasında düşünmüştüm bunu ama balık korkar oradan girmeye diye düşünüyorum. Yine da olasılığı var. Gidip kontrol etmek gerekiyor bence. Kağıthane'de bir kaç köprü var üzerinden izlenebilir.
Ceyhun, Sanat eseri gibi bunun kolunu çevirse insan keyif alır. Onnik abidekide super aero fliegendi ama o bundan farklı , bu yenimi çıkmış
Piyasadaki tüm kamışları makinaları deniyorsun sonra kendi takımlarına dönüp av yapmaya başladığında zevk alamıyorsun Tam istediğin gibi 2 takım yapsan (çapari/yemli-rapala) 5000-6000tl'i buluyor. En iyisi fazla denememek
Durabiliyorsan ne güzel ) Kaç sefer kendini frenledin görüpte deneme sanşın varsa yok deyip bıraktın. Moonstarlara deneme videosu bekliyoruz bu arada Hayırlı olsun.
Bu model değil de TD modeli daha kuvvetli bir makine olarak değerlendiriyorlar kullananlar. Senin görüşün nedir Ceyhun? http://www.plat.co.jp/shop/catalog/.../shimano-surf-reel/power-aero-fliegen-td.html
diğerine göre daha ağır! fiyat aynı gibi, fiyat farkı büyük ihtimalle makara ve drag sisteminden dolayı yüksek. Diğer tüm özellikler aynı. Boğaz'da drag kullanmadığımız için ayrıca daha ağır olduğu için ben bunu seçmezdim.
Örnek verim Onnik abi geçen yıl Daiwa'nın en üst model makinasını aldı, bu yıl yenisi çıktı onuda aldı :laughing: sonu yok yani
Onnik abide tahminimce malzemeci dükkanı açacak kadar balık avıyla ilgili bolca malzeme vardır güzel günlerde kullanır inşallah...
Facebook Sayfamızdan Alıntı!!! Turgay ÇAKIR bu balıkları TARABYADA sudan almaya çalışırken makinemin azizliğine uğradım makina sarmadı balıklar nerdeyse benide denize çekip yanlarından götürüceklerdi ki ismini bilmediğim nur yüzlü saygı değer amcam (Onnik abi) yardım etti.. onun sayesinde bu dört balığı gün yüzüne çıkarabildim.. buradan kendilerine çok çok teşekkür ederim.. ayrıca CEYHUN beyede katkılarından ve yardımlarından dolayı teşekkür ederim (26.09.2013)
Ceyhun benim telefon fotoğraf çekmiyo, değerde çekmedi herhalde.. limit altı meselesine gelince; Dün gece bizim tuttuğumuz 20 balıktan bir tanesi limit altı, 2 tanesi sarıkanat gerisi 22-24 cm arası.. Kullandığımız iğneleri küçüklerin yutması gibi bir durum yoktu zaten..