Aynen Ahmet. Yer gök limit altı çinekop maalesef. Millet keyifle kovasına atıyor. Balıkçılarda da durum aynı. Tezgah 20 cm altı balıklarla dolu. Kg. 22 TL
Hoşbulduk ceyhun ; Davetiniz icin cok tesekkurler... bu hafta sonu olmasada mutlaka gelip sizleri tanimak istiyorum... anlayis ve ilginize ey*****h!!! Avlarinizin bereketli olmasini temenni ederim ^^
Onnik abiye sarıkanat, lüfer diye bilgi gelmiş. Birol ve Ahmet kardeşimde çinekop ya da limit altı diye yazmış. Kafam karıştı. Acaba bilgi mi yanlış geldi???
Abi milletin kovasına attıkları görmedim, bilemiyorum ama daha dün tezgahta satılanlara şahit oldum, içim acıdı resmen Tezgahta dün gördüklerim normal çinekop bile değildi, bildiğimiz yaprak satıyor kötü ruhlu adamlar, resmen istavrit kadarlardı yaa avuç içini bile doldurmaz bazıları Aynı şekilde levrek diye sattıkları ispendeklerde ultra limit altı, herifler 20 cm lik ispendeki levrek diye kilosunu veya tanesini bilmem kaç liradan satıyor Bu tezgahlar niye denetlenmiyor ben anlamıyorum, satışı yasak olan limit altı balıkları adamlar rahat rahat satıyorlar, ne bir denetim var ne de bir yaptırım idk
Benim tanıdığım Tayfun abi 25cm altı almaz kovaya her zaman iriler denk gelmişti geçen sene oltasına. Şanslıdır biraz Değer ile birlikte avlanmışlar 14 Tayfun abi, 6 adet Değer yakalamış.
Benim bahsettiğim tezgah sezon içinde bile limit altı dişli satıyor, adamın tezgahına koyduğu balıkların %50si limit altı genelde, ben mutlaka yine denk gelirim onun yasa dışı balık satışına
Ayni durum pazar tezgahlarindada mevcut maglesef !!! Olayin köküne inersek haller iyi bir sekilde denetlenmiyor anlasilan
Benim bulunduğum yerde de var böyle tezgah Ersin. Bu sefer kararlıyım. Dükkan ismi, cadde ismi, sokak ismi, kapı numarası, telefonu belli. Nokta atışı olacak kısaca. Bir şey değişmezse de yapacak hiçbir şey yok. Kendim ceza kesemeyeceğime göre, mecbur katlanacağız...
Abi ben bu konuda carrefouru yere göğe şikayet ettim. Adamlar aradı olur böyle şeyler arada satıyoruz diyor Limitaltı balık satışının kralı oluyor carrefourda. Forumda da dile getirdim. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=56150 bu da şikayetvar.com a koyduğum şikayet. http://www.sikayetvar.com/sikayet/d...-sada-limit-alti-balik-satisi-yapiliyor/r9ea2
Forumda açtığın carrefour konusunu okumuştum Enes, senin bu uyarından sonra bende çevremdekilere bahsettim hatta bu durumdan... Valla şikayette etsen, biryerlerede yazsan doğru düzgün bir denetim ve yaptırım uygulanmadığı sürece limit altı olan balıkları göreceğiz tezgahlarda... Adamlara baksana arayıp pişkin pişkin arada bir satıyoruz diyebiliyorlar rahatça
Okmeydanında Anadolu kahvesi denen yerdeki Anadolu taksi durağının hemen yanındaki balıkçıda dün akşam arabayla geçerken gördüm kırmızı ışıkdaydım resmen yaprakları cinekop diye tezgaha koymuşlar yazıklar olsun...
2013 SUPER AERO FLIEGEN SD! http://www.plat.co.jp/shop/catalog/product_info/language/en/products_id/20375/cPath/23_155_2501/surf-fishing/2013-super-aero-fliegen-sd-type-1-5.html
Emirgandakilerin hepsi limit altı Artık bunu okuduktan sonra orada adım atacak yer kalmaz. Bu balıkların peşine düşen çok maalesef...