Yarın Cumartesi 11:00 - Pazar 06:30 arasında Tarabya'da olacağız. Yem için istavrit yakaladıktan sonra Okan abinin mangalı eşliğinde gece yemli ava oturacağız. Katılmak isteyenleri bekleriz.
Gelmeyi çok isterim de, anadolu yakasından orası çok uzak kalıyor bana. Düşünüyorum ama Ceyhun. Tanışma baabında da olsa güzel olur...
İşten güçten fırsat buldukça 10-15 kere Tarabya ya gelebildim ama takım ile tanışma fırsatım pek olmadı. Sadece forumdan bir kaç arkadaş ile tanıştım o kadar. Bu seferki buluşmaya gelmeyi çok isterdim ama oğlumun okul meseleleri var, artık kısmetse bir sonrakine reeling Szilere bol avlar, rast gele... Bol balıklı (özellikle dişli) resimli paylaşımlarımlarınızı bekliyorum.
arkadaşlar bu akşam oralarda olacak kimse var mı?ben 1-1,5 saate boğaza inmeyi planlıyorum.Hem tanışmış da oluruz.Kısmet olursa yarın da geleceğim zaten.
Bir çılgınlık edip Tarabya'ya inmek isterdim ama, daha üstümü bile değişemedim. Herkese bol bol rasgelsin. Lüferleri mangalda değil, geri salınırken görmek istese de gönlümüz, alınterinin hakkı olarak şimdiden herkese afiyet olsun demek isteriz.
Merhabalar Tecrubeli abilerime bir kac sorum var!!! Ben rapala avciligiyla ilgileniyorum.ve rapalayla lufer turu balik tutacagim gunleri sabirsizlikla bekliyorum.sizce rapala avciliginin tam anlamiyla verimli olacagi tarihler nelerdir ne zman baslar. Tecrubelerinizden olusturduguniz bi takvim var mi kafanizda geçen yillar baz alinarak ?? Devrik cumlerim icin Özür dilerim )
bu iş o kabar basit değil yazmaya kalkarsam çok uzun sürer yarın akşam tarabyaya gel hem rapala çeşitleri hakkında hem takım hakkında gereken bilgiyi birebir anlatarak verelim
Onnik abi bu hafta sonu calisiyorum... sadece hafta sonu mu avlaniyosunuz ?? Aklimda var insallah ugricam size ilerleyen zamanlarda.. ilgilendigin için tesekkurler abi
evet sezonun ilk sabahlamasını yapacağız hayırlı uğurlu bol lüfer li ve de keyfli olsun Ceyhunu tahmin edebiliyorum şimdi gidelim desem hazır haydi gidelim der aynı şey benim için de geçerli zaman geçmiyor
Herkese hayırlı akşamlar Bu ara birtakım güncel nedenlerden ve hafif tertip hastalıktan ötürü mekandan ve sizlerden biraz uzak kaldım bu yüzden bütün dost ve büyüklerimden özür dilerim. Bu hafta sonuda İstanbul dışında bir düğüne icabet etmem gerekiyor kısmet olursa önümüzdeki haftadan itibaren kaldığım yerden devam edeceğime hiç şüpheniz olmasın :thumb: Sağlıcakla kalın Sevgi ve saygı dileklerimle