C.ertesi ve pazar Sabah 8 aksam 6 calisiyorum.Bahçelievlerde oturuyorum oyuzden bu hafta biraz zor ama teklifin gecerliyse bi dahaki haftalarda ugrayabilirim abi..
gelmeden haberimiz olsun balık zaten yeni başlıyor geceleri spin kamışlarla güngüzleri de surf kamışlarla rapala çalışacağız .bizim acemiyiken yaptığımız hatalara düşme her renk rapalayı alma .bir de elinde bulunan kamış ve de makinanın bilgilerini ver bakalım işe yerıyormu
Onnik abi yarın kısmetse sabahtan oradayım. Tanışırız umarım. Ceyhun'la bugün görüştüm haberi var. Takımcı Erol abinin oraya geldiğimde sorun olmaz sanırım. Bu arada takımlar solda yazılı abi. Spin için 2 adet rapalam var. Savagear beyaz ve kendo 145f palyaço... Yemli olarakta 3 no VMC ve 3lü iğneler... yemler küçük olursa 2 no iğnem yok ikili takım yapayım. Onuda senden alacağım artık abi müsadenle...
Herkese selamlar. Pek yazmasam da foruma ve buraya özellikle her gün uğruyorum ve yazdıklarınız için herkese teşekkür ediyorum. Çok acemi sayılmasam da hala bazı eksiklerim var ve bu işin iyi bilenlerine danışmak istedim. Öncelikle spin kamış almak istiyorum ve hem fiyat hem kalite olarak önereceğiniz marka nedir bunu öğrenmek istiyorum.Ayrıca spin kamışla rapala denemeleri akşam hava karardıktan sonra da sonuç verir mi ? Yoksa hava karardıktan sonra yemliye mi dönmek gerekir ? Bir diğer sorum da yemli takım kullanacağımız zaman kurşunu doğrudan klipse mi takmalıyız yoksa 20 cm civarı misina daha ideal olur,verimliliği arttırır ya da azaltır mı ? Sorularım biraz fazla ama izninizle bir tane daha sormak istiyorum,surf kamış ile yemli gibi klipse kurşun takıp rapalayı bağlayıp atış yaparak da balık tutabilir miyiz ya da bu rapalanın ahengini bozacağı için zor bir seçim mi olur ? Şimdiden çok teşekkür ediyorum,biraz uzun oldu kusura bakmayın
Faruk Abicim, özlettin kendini, bende işlerden ötürü balığa gidemiyorum umarım izinlerimiz denk gelir güzel bir balık turu yaşayalım özellikle geceden yemli sonrasında sabah suyunda sahte çalışmak istiyorum.
La Lüfer oltadan kurtulup denize düşerken bile peşinden atlayası giliyo insanın:laughing: :laughing: hele bide taşların arasına düşünce elli tane numara yapılıyoki tekrar yakalansın diye la lüferi geri salmak ne oliki :laughing: :laughing: :laughing:
Bu sabah 6.00 dan 11.15 e kadar kuleli önündeydim. tek bir hareket bile olmadı ne istavrit ne sarıkanat. Bu tarafta balık yok duyurulur )
28.09.2013 Tarabya buluşması; Tarabya'da sadece istavrit, kefal, iskorpit ve kaya balığı (hepsi spin olta ile) vardı. tanışma, mangal ve sohbet. Güzel bir gece geçirdik. Sabah 10'da gidip önce yer ayarladık;
Merhabalar, Balık olmasa da muhabbet çok keyifliydi. Organizasyonu hazırlayan ve katılıp ortama renk katan herkese tekrar çok teşekkürler
Bu sabah saat 8 gibi mekana geldim ama maalesef verimsiz gece sebebiyle herkes erken gitmiş. Yine tanışmak nasip olmadı. Akşam isim uzadığı için gelemedim. Neyse ... Şu anda mekandan geri dönüyorum. Balık yok sabah 1 tane çingene palamutu alan oldu..