boğazdan şimdi geldim biraz moralleri bozacağım ama yapacak bir şey yok aşiyandan başlayıp sahili tarıyarak tarabyaya geldim yol üzerindeki her merada her türlü av şekli denendi sonuç temiz hava dışında koskocaman bir 0 kıyıda herkes aynı soruyu soruyor neden balık yok istavritin isi bile yok sıyırtma ile 15*20 atışta bir kraça geliyor balık nerde .halde hamsinin kasası 180 tl iri palamutun çifti 30 tl istavrit tezgahlarda 15 tl yeniköydeki balıkçılerın akvaryumları bonboş ki her zaman balık olurdu. size tartışma konusu bu balık nerde
Sabahtan beri haliç tekne doluymuş.Haberi olan varmı palamutmu lüfermi girdi acaba.Sarayburnundaki lüferden sonra lodosla halice falanmı girdi acaba lüfer. Haberi olan biri varsa yazıversin.
Balığı bilemem ama tekneciler açısından başka alternatif yok. Kuvvetli lodos esiyor, Marmara'da barınmalarına imkan yok. Tek çare olarak Haliç'e sığınıp kısmetlerini orada arıyorlardır diye düşünüyorum.
Yağmur sonrası İstavrit yüzünü gösterdi bugün; balığın olmamasının asıl etkisi bence balıkların açıktan yani kanal yolunu takip ederek gitmeleri asıl neden suların hala sıcak olmasıydı şu 2 güne kadar sularda artık belli ölçüde soğuma başladı yavaş yavaş balıkların artık kıyılı olarakta av vereceğini tahmin ediyorum. Güzel günlere az kaldı bayramdan sonra kendini iyice gösterecektir.
Herkese hayırlı akşamlar Hafta sonu düğün telaşımız vardı çok şükür hallettik geldik sıra geldi balık avına kaldığım yerden devam etmeye. Lakin öncelikle vega moon starı diğer kamışlarımın yanına eklemem lazım sonrasında ver elini tarabya.Herkesi ve oradaki muhabbeti çok özledim. Palamut Ramazan bayramından önceki pazar günü muhteşem bir furya ile başlamıştı aceb dişlide böylemi olacak '' TARİH TEKERRÜRDEN İBARETTİR '' derler Kendinize iyi bakın :thumb: Sağlıcakla ve sevgiyle kalın
ben de cumartesi gecesinden çok umutluyum.gelsin artık şu balık.cuma sabahı şehir dışına çıkıp akşamına döneceğim.eğer üşenmezsem cuma gece de yemli denemeyi planlıyorum.
Kurt puslu havayı sever..... Kestane karası, turna geçimi, koç katımı fırtınalarının birleştiği bu günün gecesinde saat 3 te denizdeyiz kısmetse.
günaydın arkadaşlar nihayet hava istediğimiz gibi oldu bakalım şimdi ne bahane bulacağız bu balık yokluğuna