biraz önce geçen yılın raporlarına bakıyordum Onnik abi, 02-10 Ekim arası 10-15 adet alabilmişiz grupça. Sonrasında ilk TFT organizasyonu yapmışız 14.10.2012 60 sarıkanat mangala atıldığı halde herkes yarım kova götürmüş eve
Aaaahh aaahhhhhh Bizim isparkçi geldi yine aklima onnik abi Ne günlermiş valla değerini bilememişiz hergün isparkçinin yanina gitmemiz gerekirmiş
Geçen yil bu zamanlar biz çilginlar gibi balik tuytmuyormuyduk benmi yanliş hatirliyorum 2li 3lü felan
Aynen keşke gelmeyeydim Bodrumdan ne güzel balik tutuyordum ben orda Bak hihi hihi :laughing: :laughing: mrsparkle :thumb: http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=56302 En kısa zamanda Bodruma yerleşiyorum
Aranızdaki Muhabbet girmiş gibi olmayayım ama benim hatırladığım saatler 1 saat geri alınmıştı. Çalıştığım yer kabataşta saat 5 gibi işten çıkıp unkapanı köprüsüne gidiyordum ve saat 5:10 gibi akşam ezanı okunuyordu. syg,
Dediğinde haklısın cakall, biz galiba balığın bu sene erken geleceğine çok inandırdık kendimizi.:thumb:
hakikaten o ne gündü adam işi bıraktı seni seyretmeye başladı 3 saat boyunca yerinden kımıldamadı .o gün bayağı lüfer ve sarıkanat almıştık denize attığımız çinakoplar hariç
Arkadaşlar Haliç'te balık olduğu söyleniyor. Sarayburnu'nda var. Boğaz'ın yukarı kısımlarında var diyorlar. Ama Boğaz'ın orta kısımlarında sinek avlanıyor. Geçen gün bir şey konuşmuştuk hatırlarsınız. Sakın bu balıklar Büyükdere'de açılan kanaldan girip Haliç'ten çıkıyor olmasınlar?
Evet haliç'te balık olduğu doğru ama her tarafta canlı yem var kefaller sürüler halinde volta atıyorlar canlı yemin bu kadar bol olduğu bir yerde eli kulağındadır diye düşünüyorum
Haliç'te aşk başkadır.. Beylerr... Elbette balık aşkından bahsediyoruz, yanlış anlamalara kapılıp gitmeyelim.
Sen ne diyorsun bu işe Serdar abi? Geçen gün Kağıthane deresinin oradan geçen bir arkadaşım derede koca koca balıklar olduğunu ve milletin balık yakaladığını söylüyordu da o yüzden soruyorum. Bilindiği gibi şimdi şehrin ortasından resmen deniz suyu akıp Haliç'e gidiyor.
Hazir bir şekilde bekliyoruz ama baliktan eser yokki helebi gelsin ben onlarin diline göre bişiler ayarlarim
Unkapanından seyrekte olsa çıkıyor. Cumartesi ve pazar akşamı 4 adet kardeşim ile beraber aldım.boyları limit dahilindeydi. Ama birçok kişi küçük iğne ile yaprakın birazdaha büyüğünü alıyor. Öyle aman aman balık yok şuan başlamadı. syg,
Lüfer tatlı suyu pek sever. Sığ filan da demez, kol boyu derinlikteki yerlerde gezer. Ha, kofana filan olunca, 2 kulaçtan sığa pek gelmez gerçi. Karadenize gitme sebebide bu:Tatlı suyu sevmesi. Bu yüzden bolca tatlı su beslenen Haliç'te lüferin olmaması pek olası değil. Gözlemlerim, lüferin sürekli barındığı bir yer haliç. Velakin, Haliç'teki su koşulları bir hayli farklı ve bilinen tekniklerle onları yakalamakbiraz daha güç olabilir. Suyun 14 derecenin üstünde olduğu tüm zamanlarda, Haliç'te lüfer olacaktır. Ki, orada tanıdık bazı elemanlar, arayıp bulmak yoluyla lüfer alıyorlar her daim. Örneğin, Haliç köprüsünün ayaklarının dibi. Pek akla gelmeyecek bir yer ama, özellikle sabah erken bolca lüfer yapabiliyor.