kızma abi bende pazar günü denemelere başlıycam malum iş güç gidemedim kıyıya ne zaman diye gelicek diye sormamın sebebi kıyıdan atan arkadaşlardan rapor göremiyorum ondan sordum pazar günü bi aksilik olmazsa bikaç tane kandırmayı düşünüyorum bakalım kısmet
Bekliyorum İnşallah Dostum Hayırlı ve bereketli avlarınız olsun inşallah hepimize rast ve denk gelsin.....
Günaydın, Sabahın 4 ü merada hava soğuk, poyraz sert esiyor deniz kabarmış dalgalı.Bu havada yemli olta atmak ne mümkün Arabada hava kesermi bekle dur...Umarım hava diner
sabah 06 başlayan avımız şimdi noktalandı .kalender klasik mantarlı takım .150 gr kurşun .canlı yem toplam 7 lüfer 1 kofana .canlı yem çok önemli kesinlikle bayat yem yemiyor resimler TFT facebook ta
Onnik Abi tebrik ederim. ilk dişli kanını dişimize değdirdin artık bana rahat uyku yok. Peki abi balıklar kıyıdan mı geldi, yani takribi kaç metrelerde? Bir de yapraktan kastın klasık istavrit fleto değil mi? Böyle canlı kanlı...
biraz açıktan aldım .klasik istavrit fileto .yanınızda hayalet çapari bulundurun istavrit yok .takım kalsik mantarlı .kurşun 150 gr .açığa atıp hemen dip yapması için makinedeki misineyi hızlı bir şekilde başalt .boşluğunu al zincirlere daya kamışı bekle .kesinlikle başka bir şeyle uğraşma çok kurnaz hayvan
onnik agbi tebrikler. ozellikle ceyhunun gun icindeki paylasimlari sayesinde kendim tutmus gibi hissettim. super bir gun gecirmissiniz. daha guzelleri de nasip olsun insallah
Herkese hayırlı akşamlar Sevgili Onnik abicim öncelikle tebrik eder bereketli avlarının daim olmasını temenni ederim. Resimlerin ekli olduğu sayfayı eklerseniz sevinirim. Akşam gitmekten vazgeçmek zorunda kaldım sabah baştan canlı yem tutmak için köprüye uğrayacam sonrasında boğaza uzanıcam. Sağlıcakla ve sevgiyle kalın
bu arada tebrik eden tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim bugün doğru zamanda doğru yerdeyimişim yemlerde taze olunca sonuç kaçınılmaz verimli oldu
Yarın sabah baştan galata köprüsüne uğrayıp biraz canlı balık yakaladıktan sonra boğaza uzanıcam bakalım kısmetimizde olanı dönüşte raporlarım. Sevgi ve saygı dileklerimle... Sağlıcakla ve sevgiyle kalın
Herkese hayırlı ve mutlu pazarlar Uykuya yenik düşmemden ötürü bugünkü programım değişti, Baştan ailece güzel bir kahvaltı yaptık.Yakında pazar kuruluyor bir adet şapkalı polar alıcam soğuklarda kullanma amaçlı ve gündüz çıkıp birkaç tur atıcam akşam üzeride biraz yemli denerim diye düşünüyorum. Lakin hafta içi potenza kamışıma kavuştuktan sonra hafta sonu kefeli - kalender arasında biyerlerde olmaya niyetleniyorum. Bakalım nasip kısmet.. Bu arada biraz gecikmeli oldu kusuruma bakma sevgili mehmet abi ( Fake bait ) Yeni yaşın hayırlı uğurlu olsun nice mutlu sağlıklı senelere... Sağlıcakla ve sevgiyle kalınız
Forum kuralları gereği burada pek bu konuda bir şey yazmıyoruz fakat facebook grubumuzdan satılık ikinci el malzemeleri takip edebilirsiniz.