Resimleri gördüğümde '' kurtun ensesinin neden kalın olduğu '' sözünün doğru olduğunu bir kez daha anladım :thumb: Tekrar tebrikler sevgili Onnik abi eline koluna emeklerine sağlık... Sağlıcakla ve sevgiyle kal
günaydın millet dün hanım ve kızımı alarak bir boğaz sefası yapalım dedik balık olursa olta atarım dedim yanlız kefeliköyden başladım gezmeye ve istinye ye kadar istavrit dışında hiçbirşey yoktu sadece kaşıbeyazın o tarafta çapari ile zargana almışlar 2 3 tane başka kayda değer birşey yoktu bayram sonuna saklanıyo balıklar galiba
günaydın team hayırlı haftalar hayırlı işler bu sabah yem olayını çözmek için oturdum çok ince bir çapari takımı hazırladım yaklaşık 1 saatimi aldı .şimdi kafama takılan okadar emek haycayıp yaptığım çapariyi ben şahsen 1 tl gibi bir fiyata satmam bu adamlar nasıl beceriyorlar bu işi kullandığım malzemeyi hesapladım 1 tl yi geçiyor demekki bu adamlar piyasadaki en ucuz malı kullanıyor .onlada anca bol balık olduğunda balık alırsın .elinden gelen arkadaşlar kendi takımlarını kendileri yapsın üşenmeyin farkını fazlasıyıla alırsınız veya 2.5*3 tl verin iyisini kullanın
onnik abi haklısın emek vermeden hiçbirşey olmuyor ben çok denemişimdir takımcıdan alıp kullandığım çapariyle yarım kilo alıyorsam kendi yaptığımla 1 kiloyu geçiyor ve daha sağlam oluyor bence de kendin hazırlaması daha güzel
Günaydın, lüferin kıyılardan da av vermeye başlaması sevindirici. Umarım bayramda kıyı yemlileri ile çifte bayram yaşarız
Herkese Merhaba dün gece benim aldıklarım bunlar yanımda bir kişide 4 adet aldı sanırım yavaş yavaş işler yoluna girmeye başladı
Ya geçen sene bu zamanlar tarabyadan güzel dişli alirdik su ara tarabyada olmaması enteresan gercekten.son 2 3 gündür tarabyada dişli denemesi yapan varmı arkadaşlar son durum nedir acaba ?
sedat dün kefeliköyden başlayarak istinye ye kadar gezdim dişliden eser yok sadece istavrit var oda çok az fazla yoktu
Daiwa Tanacom Bull TB1000 Elektrikli çıkrık makina Onnik ustaya inat kıyıdan istavrit çaparisi yapmak için aldım. Çapariyi atıyorsun(daha nasıl atılacağını bulamadım ama)kendi kendine hem çapariyi sallıyor hem çekiyor ekrandada kaç tane balık tuttuğunu yazıyor. aradada limit altı olanları salıyor.bir tek kovaya atamıyor
:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughingf öldüm gülmekten yarın kalendere getir deneriz
Bu kadar yatırımdan sonra bir yerlere gitmek gerekiyor artık. Makina büyük ihtimal bayramdan sonra elimde olur. Bayramda gelseydi hemen saroza denemeye giderdik.
Ceyhun pasaportu hazırla bize amerika yolu gözüktü tuna .com da da rezerve yap 1 ay takılalım adamlara nasıl orkinos yakalanırmş öğretiriz bu arada şaka bir yana her taraftan lüfer sarıkanat haberleri geliyor telefonum susmadı yanlız yem sorunu var bilginiz olsun