Barış Tebrikler ikidir güzel haberler veriyosun Maaşallah diyelim devamının rastgelmesi dileklerimle..
Bunlar birazdaha iyi fakat dediğim gibi az ilerde 2 kişi vardı 7 tane almışlardı ben erken çıktım onların boyu daha iyiydi
bu gün hüsranla döndüm sabah 06 dan 16.45 kadar tüm sahil .aşiyan-boyacı köy-emirgan-tokmakburnu-yeniköy-kalender-tarabya-çayırbaşı alınan 1 sarıkanat o da kalenderden Tayfun usta aldı başka hiç bir şey yok
Hayırlısı olsun Onnik abi, daha sezon yeni başlıyor. Çok güzel balıklar alacağız bu sene kıyıdan hep birlikte.
Selamlar Team, Dün babamın aldığı tekne ile Dragos civarında ilk defa uzun olta ile av yapma fırsatımız oldu.Sabah çok güzel balık yapmasına karşın bizim teknenin rölanti ayarı nın fazla olmasından dolayı (ki tekne arkasına 2 adet kova bağlamammıza rağmen yeterli olmadı) ancak 1 adet babam 34 cm lik bir lüfer alabildi.Bizde bolca denzi havası almış olduk....
Herkese merhaba dün saat 16:00 sılarında yeni kapı tarafında rapala ile iyi derecede balık alınıyordu arabalı vapur sırası beklerken balık alanları izliyordum, izlemesi keyifliydi :=))) rast gele herkese
once haber; Emirgan ve kalender de gece yemli avlananlar vardı. Ortalama 20cm civarı balık geliyor. epey kişi vardı yani. iki arkadaş 5 tane cinekop aldık. işin makara kukarası hariç balıkların boyunun limid dahilinde olduguna inanıyorum. olcmedim ama karışımdan buyuktuler. kac gundur buranın mudavımlerı nerde. herkes inzivaya mı cekildi.
Biraz önce Karaburundaki, tanıdık balıkçı abimle konuştum karaburun (arnavutköy) sahillerde tek tük lüfer var dedi, Abi dedim e hani iğne adadan o taraflardan kıyılar lüfer kaynıyodu balık akıyodu idk Dediki kestane karası fırtınasında biraz aktı ama balığı bitirdilercyrr nasıl yaniii dedim hiç tutmayan gırgır o fırtına sonrası 10 bin den tut 60 bin taneye kadar lüfer aldılar banghead kaç gırgır var sen hesap et öyle olur tabi dediim balıkçılarda lüfer 10 tl oda dediki balık haneyi sen düşün Vicdansız bunlar yahu en azı 10 bin 60 bin e kadar alınan lüfer (Lüferler adet oalarak çinekoplar kasayla sayılır) ve varın çinekopları siz düşününbanghead banghead Yazık buldularmı illaki kurutcaklar bir yasa çıkmazsa benim çocuğum balığı zor görüridk cyrr
Yarın (cumartesi 12.10.2013) sabah erkenden Tarabya'dayız. Hava çok güzel gündüz fakat gece rüzgar var! Gündüz avlanmayı düşünüyoruz.
Mehmet abi tek eksik 50-60 lb misine kaldı .Onuda ne yapalım ne marka alalım sen çin mallarını söyleyince kafam karıştı iyiceneidk idk idk