Allah'ım sana şükürler olsun hayatımda böyle birşey yaşamadım, onca çaba emeğin ardından balıklar nerde derken sonunda beklenen sürüyle karşılaşmak harikaydı ...
Varmı balıkta olan. Arnavutköyde ufacık çinekopları tutuyorlardı. Aşiyan boş. İleriye dogru gidermiyiz bilmem.
*** Ceyhun.Linkte sorun var sanırım sayfa hatası veriyor.Sen resimleri buraya bi yükleyiver de gözümüz gönlümüz açılsın.Dün anadolu yakası sıfırdı.
abilerim bende yarın tarabyadayım elimde 2 3 numara vmc kancalarımvar balık ların boyu nasıl? nasıl takım hazırlamamı önerirsiniz....idk reeling
25 kişi yanyana sahildeki yerimizi aldık, balık varmı yokmu derken, yemli için oturduğumuz yerden bile çapariye balık geliyordu Sonrası malum gündüz çaparide Muammer'in aldığı balıklar Gece çok seyrekti balık, 1 saatte 1-2 balık çıkıyordu. Sohbet balık yemek derken sabah olmuş 05:30'da avı sonlandırdık. Bu sabahın haberi; Kaptan Emre'nin çingene palamutları
öncelikle arkadaşlar sizleri tebrik ederim güzel bir akşam geçirmişsiniz ve de güzel balıklar çıkmış. bu sabah saat 10 gibi tarabyadayıdım kendi yaptığım turuncu-beyaz ve yeşil çaparilerimi denedim .saat 12 gibi tek seferde 4 palamut aldım (resimleri Samet koyacak)deha sonrada 1 çinakop geldi sahil çok kalabalıktı fazla bir balık da çıkmadı . tüm dost ve arkadaşlarımın Kurban bayramını en içten dileklerimle kutlarım
Onnik abi raporu açtım yorucu ama keyifli bir av oldu. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=56533
En son paylaşımımdan sonra facebook hesabım hacklenmiş!!! TFT gubundan çıkarılmışım!!! şu an TFT facebook grubunda yönetici olarak gözükmüyor!!. şifremi değiştirdim fakat grup sorununu nasıl çözebilirim bilmiyorum. Fikri olan varmı?
Ceyhun grup Boş kalmş galiba, biraz karıştırdım seni gruba aldım kendim de yönetci oldum şimdi sana yöneticilik vermeye çalışacağım.