Mübarek kurban bayramınızı tebrik eder, sevdiklerinizle birlikte huzur içinde mutlu bir bayram geçirmenizi temenni ederim..
Öncelikle herkese hayırlı bayramlar. Evet bugün balık yoktu ama benim için TFT oyun kurucusu ile tanışma fırsatı vardı. Her şey için tekrar teşekkürler Ceyhun, her ne kadar başını da ağrıttıysam kusuruma bakma. Balık her zaman olabilir, benim için daha önemli olan paylaşımların ve tavsiyelerindi. Karışan ipi bile çözmek için yardım etmeye çalıştın daha ne diyim. Gerçi kurtaramadık ama olsun
günaydın balık sevdalıları sakın yerinizde kımıldamayınsahili arnavutköyden başlayıp tarabyaya kadar nekadar mera varsa deniyerek taradım sucuk gibi eve geldim yağmur dursa bile balık ihtimali az su bulanmaya başladı geçen sene de aynı dert vardı evlerimizde oturup takım hazırlamakla vakit geçireceğiz
Bizim mekanda , salı gecesi 1 adet 38 lik . bu gece karanlıkta ölçebildiğim kadarı ile 35-40 arası 3 dişli . bu bana yeter eve dönüyorum.
Arkadaşlar Bayramın 1 gün oncesinden beri bilgisayar başına geçemedim geçte olsa Tüm arkadaşlarımızın Mubarek kurban Bayramını kutlarım
Genel olarak tüm İstanbul'da balık seyrek, tekneler bile bugün az balık ile döndü. Yarın hava düzeliyor bakalım kıyıda ne olacak. reeling
Pehlivan,daha sarıkanat ve çinekop için erken. 29 Ekim miladdır ondan sonrasında hepiniz bolca bu balıklardan tutacaksınız. Onniğin dediği gibi evinizde yemli,çapari takımlarınızı yapıp hazırlanın. Sevgiler Not;10Kasım çok önemli bir av günüdür. Saat 9'u 5 gece saygı duruşunuzu bozmaya yeltenecek kadar bol vuruş alacaksınız.Özellikle yemli avlananlar sabırsızlıkla saygı duruşu süresinin bitmesinibeklerken kıvranıp duracaklardır.