Hayırlı olsun Can. Surf takımlardır, teknedir, uzunoltadır derken şimdi yine bir yeniliğin peşindesin. El attığın tüm işleri başardığın gibi bu işin de altından kalkacağına hiç şüphem yok. Umarım hayalindeki en güzel balıklar bu kamışın ucunda olur. Her zaman olduğu gibi bu avlarda da yanında olmaya hazırım. Dersimizi çalışıp, hazırlıklarımız yapıp, Marmara'nın derinliklerini keşfetmek için sabırsızlanıyorum. reeling
Volkan bu bir elektrikli çıkrık makina. Ebayda ihale bana kalınca mecburen deep dropçu olduk. Kendimi ihaleye öyle kaptırmışımki 3 makina bende kaldı. Allahtan Can bir tanesine talip oldu. Anlayacağın artık bizi saroz,sivrice,marmaranın derin yerleri paklar
Hayırlı olsun abicim. Güle güle kullan gönlüne göre bol bol balıklar tut. Yarın sabahtan kısmetse Adıyaman a gidiyorum. Cumartesi öğlede sonra da geri gelecem inşallah. Yani bu haftada yokum oralarda çok özledim valla ne yalan söyleyeyim. En kısa zamanda görüşmek üzere.
Sıkışırız tekneye Mehmet abi, ava bir değil 2 çıkrıkla çıkıyoruz gördüğüm kadarıyla. 2 taraftan çekelim orkinosları da denge olsun tabi teknede, tek taraftan çekersek batabiliriz.
Mehmet abi, bol avlı günlerde kullanmanı dilerim. Diğer başlıktada belirttiğin gibi bu son olsada son olmayacak gibi gözüküyor.
Soğolun arkadaşlar.Emekliliğe hazırlanıyorum.3 sene sonra inşallah emekli olup bu cihazları kullanacağım.
Merhaba, Balığın bu sene boğaza girmemesi en azından girmesinin bu kadar gecikmesinin Marmaray ile bir bağlantısı olabilir mi? Balık yolunu huzursuz etmiş olabilir miyiz?
Marmaray 9 senedir calisilan bir proje benim ilk aklima 3. Kopru gelmisti ama onunlada alakali degilde sicak giden hava sartlari oldugunu saniyorum
Önümüzdeki sene hazirana kadar 12 metrelik ve 9 metrelik iki teknemiz bodrum sularinda olacak mehmet abi