Abi onların iş kolay orada, gelsinler boğazda balık tutsunlar 200gr kurşunu orkinos için sarkıtıyorlar burada biz o kurşunu kıyıdan atmak zorunda kalıyoruz :laughing:
Orkinos için Amarikaya gitmeye ne gerek var.Sarozda yakalıyorlar. Bir leğen,100m çamaşır ipi,20m misina 10/0 numara iğne 4 kasa sardalya.
burdan arkadaşım Garoya da çok çok teşekkür ederim daiwaların topuzlarını değiştirdi of be makineler kendine geldi neyimiş o eziyet kullanmak istemiyordum şimdi bomba gibi oldu .basit gibi gözüküyor ama öyle değil topuzu takınca sanki başka bir makine oldu o kadar fark etti ki minnacık tutma yeri yapmışlar güzelim makinelere dünya varmış Allah senden razı olsun
Sabahlamaya gerek yok balık erken vurmaya başlıyor balıkların alındığı yer gecen organizasyonun olduğu yer tarabyada
http://www.atv.com.tr/webtv/atv-ana-haber/bolum/1155?id=2fbef092-c089-44b9-af09-913412dbcb6d ATV ana haber deki lüfer haberi 32.52 başlıyor
Mehmet Bey, Makinanız hayırlı olsun. Bende Daiwa Tanacom'a ait Türkçeye çevrilmiş bir kullanım kılavuzu var. Ama tam olarak hangi Tanacom'a ait olduğunu bulamadım. Zamanında bir müşterimiz talep etmişti. Arzu ederseniz bana mail adresinizi verin, size gönderebilirim. Belki işinize yarar.
Gönderdim. İnşallah işinize yarar. Bir de dosya ismini paylaşmazsanız memnun olurum. Ben unuttum değiştirmeyi
Arkadaşlar Linaaeffe IM Cast ile Fury Caster' ı uzak atış konusunda karşılaştırdığımızda nasıl bir sonuç çıkıyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Rastgele...
yarınki av için tüm silahlarımı hazırladım .işAllah geçen günkü gibi tam zamanında ve de tam yerinde oluruz
Onnik abi cumartesi günkü muhteşem av için tebrik ederim. Biraz zor gibi görünüyor fakat umarım yarın da aynı güzellikte balıklar alırsın. Ben de yokluyorum ara sıra ama balık seyrek, ya da bana denk gelmedi şu sıralar.
Tekrar merhaba dün gece yine balıktaydım mekan aynı kaçan 9 adet alınan 4 az ilerde başka birileri atıyordu 7 adet aldılar itiraf etmeliyimki onlar daha iriydi, rast gele herkese adet.[/url][/IMG]
MERHABA TAKIM HERKESE HAYIRLI GÜNLER BALIK İLE ALAKALI OLMAYAN BİR KONU YAZICAM BEN KASTAMONU TAŞKÖPRÜLÜYÜM VE SARIMSAK VE BAL KABAĞI SATIYORUM İSTEYEN OLURSA ÖZELDEN ULAŞABİLİRLER