Tüm tft tayfasına yapmış oldukları keyifli organizasyon ve gösterdikleri samimiyet için teşekkür ederim. Darısı bol balıklı sabahlamalara.
TFT ahalisine teşekkürler. Ceyhun, herşey için teşekkür ederim. İnşallah bol balıklı avlarda tekrar görüşürüz. Onnik abi ve Mehmet abi ilede tanışma fırsatı yakaladığım için çok sevindim. Her zamanki gibi Onnik abi bize her türlü yardımı ve imkanı sundu. Teşekkürler. Memhmet abi, sana da çok teşekkür ederim. Gecenin o saatinde evime yakın bir yerde bıraktığın için. Çok ama çok teşekkürler. Geriye kalan TFT ahalisine yaptıkları mangal ve karnımızı gecenin bilmem kaçında doyurdukları etkinlik ve hoş sohbet için teşekkür ederim. Saygılarımla
helal sana Ceyhun gülmekten gözlerimden yaş geldi :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: kaptan ömürsün
bugun orda olan varmı durumlar nedır dun fazla kalamadım nöbetteyım suanda dun baya bı toparlandık ben 2 cı sırayı yaptım arabalarda mangala kalamadım nöbet dolayısı ıle suanda nasıldır orası merak edıyorum
Aziz Üstadım; Hayatta doğrular tek olmayabilir. Bir şeyin pek çok doğrusu olabilir. Fakat bu yazdıklarının doğruluğuna sonuna kadar katılıyor olduğum gerçeğini değiştirmez. Bizler ortak paydada buluşmak yerine büyük payları kapmaya odaklanmış şahıslarız maalesef. Bu da kesrimizin ifade ettiği varlığı büyütmemizi engelleyen en ciddi sorun. Belki başka paylar için yada paydalar için başka platformlar elbette olabilir. Fakat, aslolan, ortak payda üzerinde birleşebilmek ve kesrin mutlka değerini yükseltmek üzere katkı yapmak olmalı diye düşünüyorum. Mesela, seninle ne kadar kapıştığımızı cümle alem bilir. Ama ortak paydamız belli: Lüfer avlamak bir sanattır. Sen bu sanatı kemanla, ben gitarla yapıyor olsakta, bu payda da birleşip güzel resitaller her zaman çıkarabiliyorsak, neden bunu yapmayalım di mi?
Yarından itibaren şiddetli rüzgar ve yağmur başlıyor. Cumartesi ve pazar günleri hava güzel gözüküyor. Rüzgar Tarabya'ya tam karşıdan geldiği için haftaiçi daha aşağıdaki bölgeleri denemenizi önerebilirim. Kalender, Emirgan ve Aşiyan gibi. Rastgele.
Bu gece yemli yarın sabah da kaşık rapala denemelerimiz olacak insallah. Muhtemelen aşiyandan tarabyaya dogru yol alacaz.Gece soğuma ile balık saldırırsa sabaha haberiniz olur insallah
sezona hazırlık tüm makinaların bakımını yaptım temizledim yağladım gerekli bazı modifiyeleri yaptım .kamışlar da bakımdan geçti yarın sabah deneme başlıyor .yeniköyden başlayıp tarabyada duracağım .arzu edenler katılabilir
herkeze günaydın, az önce haliçten köprüsünden geçtim balat tarafında en az 30-40 arası tekne vardı dişliler haliçe girdi sanırım, geçen sene iyi balık vermişti bu senede iyi olacak eyüpde oturan biri olarak halicin böyle balık vermesi bizleri sevindiriyor
herkese merhaba inşallah bu yağmurun bereketi bol olur haftasonu çok güzel balık olucak gibi bir his var içimde siz nedersiniz
Nusret merhaba Haftasonumu yok okadar beklenmez sabah inşallah....... Balık dediğin gibi haftasonunda yıkar ortalığı....
BENDE ÖYLE DÜŞÜNÜYORUM ABİ AMA BEN HAFTOSUNU BEKLERMİYİM ONU BİLMİYORUM BÜYÜK İHTİMALLE PERŞEMBE AKŞAMI YEMLİYE GİDERİM GİBİME GELİYOR