AYNEN MEHMET ABİYE KATILIYORUM SANAL ORTAM ADI ÜSTÜNDE SANAL ÖNEMLİ OLAN ORADA İÇİLEN BİR BARDAK ÇAY SOHBET VARSA KISMETİMİZ BALIK TUTMAK SANAL YALAN BENCE DE
TFT Tarabya Fishing Team Yıllardır burada yazan, çizen, tanıyan, hepinize önem ve değer veren bir kişi olarak bizler sizleri burada tanıdık, burada herşeyi paylaştık, Ancak bugün Sosyal Medya, kurmakta olduğunuz site gibi nedenlerden ötürü bu grup komple aramızdan uzaklaşıyor gibi gözükmeye başladı benim gözümde, Bu oluşumda neler olacak neler olmayacak bilemiyorum ama Siz burada bu forum sayfalarında başladınız ve birlikte çok şeyler paylaşıldı. şu anda ise tamamen kopuk bir düzen sergileniyor gibi hissediyorum ve bu durum sadece benim değil can ciğer arkadaşlarım tarafından da dile getirilmekte, Paylaşımlarınızın tamamına yakın kısmı burda sergilenmemekte, Ama bizler yola çıktığımız insanları hep aramızda görmek isteriz. Gerçekten bazen çok iyi niyetlerle başlanılan bir sürü işte istenen randıman ve verim alınamamakta ve dostluklar bu seviyede eriyip gitme noktasına gelmektedir. Konuyla hiç alakam ve ilgim olmamasına rağmen. Sorun halini alan konular Ta tarabyadan dolaşıpta Benim bölgeme kadar geliyorsa gerçekten sıkıntı halini alan durumlar mevcut gibi duruyor. tarihte Bölünen hiçbir imparatorluk hayatta kalmadığı gibi bu durum dostlar arasında sıkıntılar oluşturabilir. O yüzden bence dahada birlik ve beraber olmak durumundayız gibime geliyor. çözümü başka platformlarda aramak yerine zaten komple herkes beraber oturup konuşulup gerekenlerin yapılması herkesin yararına olacaktır. Şahsım adına sadece kişisel düşüncemdir. Ben sizleri burada yan yana beraberce görmek istiyorum. işin özeti budur. TFT onursal üyesi olarak ben Kapalı gruplarda, kapalı kapılar ardında görmek istemiyorum. Bu durum beni camia içerisinde çok ama çok üzüyor. Sizlerden ricam bir an önce grubu ait olduğu yerde tutmak, tutarkende dostlukların zedelenmemesini önlemek, Yoksa herkes bir yöne dağılırsa bir dahada toplanmak bir o kadar zor olur. Siz değerli dostlarımdan beklediğim ıraklaşmak yerine birlik olmak ve burada herkesle iç içe bulunmaktır. çözümü uzaklarda aramayalım çözüm çok yakında Sadece kişisel düşüncelerimdir. Ama hayatta her zaman doğru tektir. Dost Acı Söyler........ Sevgiler.
Abim, En kısa zamanda gelicem herkesi özledim zaten. Sen bana ne iğne ne misina vs almam gerek söyle ki gelirken eksik malzeme ile gelmeyeyim.
arkadaşlar, yakın zamanda boğazda balık organizasyonu olacaksa haberimiz olsun gelelim müsade varsa. balık olmasa da çayımızı çorbamızı içer deniz havası alırız
Balık durumu nedır bıde tarabyada neresı ben bı kurucesme arenanın yanında tutuyordum orda engellı bı abı vardı mazeme satıyordu orasımı
TFT grubundakı abılerım gercekten cok bılgı sahıbı aynı zamanda yardımcı olmaacısından cok ıyıler her gıttıgımızde yardımcı oluyorlar. allah razı olsun kendı cantalarından takım verıyorlar yardımcı oluyorlar nasıl balık alıncagı konusunda ve mekanla ılgılı bılgıyı daıma verıyorlar o yuzden TFT grubu bence bogaz kıyısındakı en ıyı takımdır. zaten basta gelen ısımlerı saymaya gerek yok CEyhun abı onnık abı tabıkı emır abı daha benım tanımadıgım bır cok abıme saygılarımı sunuyorum he bu arada TAKIMCI EROL ABIM unutmıyım saygıyla sevgıyle kalın butunlugunuz bozulmasın
KURUÇEŞMEDEN GELİRKEN TARABYA OTELİNİ GEÇTİKTEN 200 METRE SONRA CEP VAR OLTACI EROL ABİ VAR ONUN ORDAYIZ EROL ABİYİ SOR GÖSTERİRLER
TAMAM ABICIM hafta sonu eger bır sıkıntı cıkmassa ordayım cumartesı yada pazar pekı araba park edebılecek yer varmı orda ve balık durumu nasıl bıde yem olarak ne getıreyım
CEP VAR ZATEN ORDA ISPARK YOK YER BULABİLİRSEN PARK SORUNU YOK YEM OLARAK ISTAVRİT GETİR YEMLİ ATAN OLUYOR EĞER OLURSA PALAMUT TA YAPAR
abi hayırdır kötü birşey yoktur umarım acil şifalar dilerim erol abiye.bu arada kabağın en yakın zamanda elinde afiyet olsun şimdiden
Aliço abi haklısın biraz boşladık forumu ama balık daha tam başlamadan her konuda hazır olmaya çalışıyoruz. Balık başlayınca böyle şeylere pek zaman ayıramayacağız. TFT facebook sayfamızı açtık. Bugüne kadar kamış, makina, olta, yer, saat hiç bir şeyi gizlemeden hem forumda, hemde facebookta paylaştık. Bundan sonra da aynı şekilde devam edeceğiz. Elimizden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalışıyoruz. Lüferli mangallı gecelerde görüşmek üzere abi
Onnik abi kıyafetler yakışmış. Eski günlere mi dönüyorsun? Onnik abinin eskiden Türkiye şampiyonalarına katılan bir rallici olduğunu biliyor muydunuz arkadaşlar?
Siyah Beyaz yan yana iyi bir takım olmuşsunuz Ralli'ye filan katılmayı da düşünürsünüz eğer bu balıksızlık sürerse