TFT facebook grubunu kapattık!!! Bizi takip etmek isteyen diğer arkadaşlar için; https://www.facebook.com/pages/TFT/241378109344316
Durumu yanlış anlayan arkadaşlar var!!! Facebook sayfamızı açtık ve kapalı olan grubumuzdaki üyelerin çoğunu gruptan çıkardık. Buradaki amaç forumda nasıl profil imzalarında TFT logoları varsa, kapalı grupta da üyeler olacaktır. Sayfamız herkese açıktır ve paylaşımlarımıza oradan devam edeceğiz. Grubumuza katılmak isteyen olursa; yüzyüze tanışıp, beraber avlandıktan sonra katılabileceklerdir. Kesinlikle yanlış düşünceler gelmesin aklınıza. Biraz inceledim üyeleri; Miami'den, 10 yaşında çocuklar, Farklı şehirlerden üyeler mevcuttu.
Haklısın aslında ama keske bunu önce grupta duyurup insanlari sayfaya yönlendirdikten sonra yapsaydınız. Bu şekilde aniden olunca kovulmuş gibi hissediyor insan...
Yok Emrah. Öyle olmadı. Bir arkadaş paylaşımla ilgili bir yazı yazdı akabinde olaylar gelişti. Sonra Ceyhun arkadaşımız böyle bir karar aldı. Katılıyorum kendisine...
Ben katılmıyorum demedim ki sadece yöntem olarak söyledim. Neticede gruba katilanlar da bir onaydan sonra katıldı. Biraz aceleye geldi sanki idk
4-5 gündür konuşuyoruz Tarabya'da konuyu, çok bölündüm bu aralar ve gerçekten ciddi anlamda çok zaman harcıyorum bu konu üzerine. bana mesaj ile ulaşan her arkadaşa tek tek konuyu anlatmaya çalıştım. Facebook sayfa yönetiminde daha fazla özellik mevcut ve bu özellikleri kullanmak istiyoruz.!
4 gündür içmiyorum zaten; bakalım ne kadar dayanabileceğim??? 5 tane ilacımız var şimdilik; 1 ay sonra da kontrol... Korkarım ava pek çıkamayacağım...
Amenna... bizim tabii ki grubun çekirdeğinde konuşulanları bilmemiz mümkün değil. Neyse dert değil... inşallah bu hafta sonu tanışacağız zaten
her zaman bekleriz Aramıza yeni katılan, ilk defa tanıştığımız arkadaşlar elimizden geldiğince ne kadar yardımcı olmaya çalıştığımızı görmüşlerdir. Görüşmek üzere
Katılmıyorsun diye söylemedim be Emrah. Yolarım o saçını başını. Mevzu arka planda konuşulmuş işte bak. Bugün olunca aceleye gelmiş gibi oldu işte.
sağlığınız herseyden daha onemlidir. ava cıkamasanızda arada bir göz gezdirirsiniz az bir zamanla oda size ilac gibi gelir....Acil şifalar Furunotr... Facebook sayfası hakkında; bir şekillde TFT , facebook ta olsunda nasıl olursa olsun ) Çok kere burda ve avlakta sizleri görsemde sesimi cıkarmadan balığımı avlamaya bakarım. ne resim ceker internete yükler nede avlakta burdayım derim. Hatta gecen gün Ceyhun, Cüneyt diye birini arıyordu da bana senmisin diye sormuştu ) Neyse , TFT gayet iyi bir şekilde kurulmuş seviyeli bir ortam. İnşallah bol muhabbetli bol balıklı günler hepimizin olsun
İkimizin arasındaki bankta oturuyordunuz hatırladım çok teşekkür ederim. bir daha ki sefere tanışırız.
arkadaşlar bizler bu gurubu balık avı sevdalıları için kurduk .hiçbir maddi menfaat düşünmedik elimizden geldiğince etkinlikler yapmaya çalışıyoruz .firmalarla görüşüp gurup üyeleri için indirimler almaya çabalıyoruz .haftanın en az 2 günü bu firmaları ziyaretle geçiriyoruz .mağzemelerdeki eksiklikleri onlarla paylaşıyoruz .daha da kaliteli ürünler getirmeleri için önerilerimizi sunuyoruz .en avcı ürünler hangileri ise sizlerle paylaşıyoruz .bunları yaparkende hiç de sıkılmıyoruz hiçbir maddi menfaat beklemiyoruz .ama çıkan bazı söylentiler bizleri üzüyor .Ceyhun olsun ben olayım her zaman meralarımızı kontrol ederek sizlere en yeni bilgileri vermeye çalışıyoruz .hakkımızda çıkan bazı laflar da bizleri üzüyor .inanın gurubumuz için kendimizden bayağı fedakarlık yapıyoruz ve bundan da çok memnunuz .sizlerden tek isteğimiz bize destek olun lütfen köstek olmayın .