dostum aynısının 200-300 atarlısı var, için rahat olsun hiç böyle birşeyle karşılaşmadım. fiyatı biraz uçmuş, 185 TL idi. Zam gelmiş demekki. Ben rapalada kullanıyorum çünkü sert aksiyonlu.Verimli atışlar yapılabiliyor. Çapari için bu kamışı ziyan etmiyorum. Daha kalitesiz bir kamış kullanıyorum.Güzel avlar dilerim. Hayırlı olsun kamışın.:thumb:
Yarın buluşma var Tarabya'da. Rüzgar az gözüküyor, yine palamut deneyeceğiz. İlk alınan palamutta facebook'a yazarım! takip edin. reeling hihi
yarın mekanda görüşüz o zaman var mı istediğin bir şey ceyhun istoça uğrayamadan gelicem bilgin olsun
BUgün balık hiç yoktu emirganda, akşam üstü kıyıya çok yakın oynaklar oldu 23 tane istavrit 6 saatte tutulan toplam balık...
Sevgili Nusret Ben bugün mekandaydım lakin balığın B si yoktu ara ara istavrit girişleri oldu onun dışında kayda değer balık yoktu Nedenine gelince rüzgar dostum kuvvetli esen rüzgar dağıtıyor balığı..Yarında rüzgarlı hafta arası biraz hafifleyecek o zaman denemek lazım derim... Sevgili Ziya Hayvan rüzgarı arkasına alıp akıyor hızla boğazdan düşünsene bu zamanda palamut alıyorlar Büyükçekmeceden daha ne diyeyim idk Sevgili Dostum Ersin Sabah sakın kovanı doldurma bu bir,olaki deniz çalkantılı ve rüzgarlı ise hiç tarabyada oyalanmadan doğru ya yeniköye yada sütiş önüne git yoksa hüsrana uğrarsın.Yeniköy çok güzel sarıkanat yapıyor sabah suyunda bu sabah gördüm gözlerimle tutulan sarıkanatları.. Sevgili Volkan bi merhaba deseydinya çay kahve ikram ederdik...
Herkese hayırlı akşamlar Bugün tarabyaya palaremzi peşine gittim ama sonuç sıfıra sıfır elde var sıfır. Nedenmi Rüzgar oldukça kuvvetliydi ve deniz çok çalkantılı idi. Ben çarşambaya kadar balık olmaz derim ama kısmet bu.... Sağlıcakla kalın
SAYGIDEGER DAYKOM BALIK OLMAMASINI RUZGARLARIN SEBEB OLDUGUNU NE ZAMANDAN BERI SOYLUYORSUN pekı ruzgarlar bıtmeden palaremzı ler cekılırse o zaman ne yapcaz
Merhaba Faruk Abi, Senle ve Hakan ile tanışmış olmaktan memnunum, inşallah ilerde balığın yüzleri güldürdüğü zamanda beraber av yaparız. Siz gittikten sonra biraz daha istavrit denemeleri yaptım ama sonuç sıfır Daha sonra yakalanan 3-5 istavriti eve götüreceğime yem yapıyım dedim ve 3lü dip takımını daha atar atmaz arka arkaya iki adet iyi boyda kaya balığı ve bir iskorpit ile avı bitirdim, bir iki adet küçük iade edildi. Asıl hedef gelincikti ama eser yoktu.
Tarabya Palamut ! Sabah erkenden gittik ama Tarabya son yıllarda olduğu gibi sabah erken 0 sıfır çekti. Saat 9 gibi birden balık başladı hihi reeling Boylar gayet güzel ve çok zevkli bir av oldu.
Ava katılan tüm ekibi tebrik ederim, çok güzel görünüyor palamutlar :clap2: dahasıda rastgelsin :thumb: umarım bu sene banada nasip olur palamut avlamak
Palamutlar pek yakışıklı.Ara verdiği sürede hayli irileşmişler,tebrik eder devamını dilerim. Sevgimle kalınız