Ersin, istavrit çaparisinin en alt kösteğini kesiyorsun, kurşunun hemen üstüne veya kurşuna 20cm uzunluğunda mantarlı çinekop takımı bağlıyorsun. Yine yaprak yem takarak çapari ile beraber yüzdürüyorsun.
benim gibi yapmayın sakın çok beklettiğim için her seferinde takıyorum ve takımı kopartıyorum bir türlü beceremedim bu işi
Haftasonu 3 günlük Saroz körfezi yolculuğumuz; Kabatepe limanı, Kömür limanı ve Büyük kemikli'ye uğradık, çok uğraşmamıza rağmen balık alamadık. Plakalı tekneler 250 iğne parakete atıp 1-2 balıkla geri dönüyorlardı. Malesef elimiz boş döndük ama güzel zaman geçirdik.
Süper bir gezi olmuş bizimde gözümüz gönlümüz açıldı sayenizde.Paylaşım için teşekkürler Ceyhun.Burda balık yok anladık da Saroz gibi bir yerde nasıl olmaz şaşırdım doğrusu?İyice kurudu denizlerimiz...
Ceyhun Bey merhaba, Sözünü ettiğiniz örgülerin 0.20mm olanından edinmek istiyorum. Nasıl alabilirim? Teşekkürler Çağatay
AYAĞINIZA SAĞLIK RESİMLER ON NUMARA BİRDE BALIK OLSAYMIŞ GÜZEL OLURMUŞ AMA OLSUN YİNE DE KEYİF ALMIŞSINIZ BELLİ
Bu kısır dönem için güzel bir av olmuş tebrikler Kenan :thumb: Balıklar sizin mekandan mı Ceyhun, palamut denk gelmeside güzel olmuş.
*** oyle olmuştur valla bakalım yarın bende gelmeyi düşünüyorum Ceyhun kardeş hem tanışmış oluruz avlandığın merayı biliyorum