bu hafta sonu yanınıza bende cok gelmek istedim. Ama neyazikki hafta ici kücük bir sakatlık yaşadım. bileğim burkuldu . bu arada hic spin yapmak icin bir yerlere giden var mı? İstanbul ici ya da civarı?
geçmiş olsun, gruptan arkadaşlar Tekirdağ tarafını denemek istiyorlardı. Mesajınızı gören arkadaşlar bilgi verirler.
Bu sezon TFT ailesi için hazırladığım mantarlı lüfer/sarıkanat takımlarını dağıtmak istiyorum arkadaşlar. Tarabya'da yemli organizasyonlarında dağıtacaktım fakat istediğimiz irilikte ve yoğunlukta balık olmadı bu sezon. Tarabya'da haftasonu isteyen arkadaşlara kişi başı 4-5 adet ÜCRETSİZ verebilirim, toplamda 120-130 adet zaten. Hepinize rastgele. (Çelik tel - mono karışık takımlar)
ceyhun öncelikle tanıştığımıza memnun oldum. mera dip yapısını çok beğendim. orada hertürlü pahalı sahte kullanılabilir. çinekop yemli takımlara gelince, bence maliyetinin 1 tl gibi olduğunu düşünürsek 5li paketler halinde kişi başı 5 tlden verilirse başka birşeye kaynak sağlanmış olur. ücret mukabili olursa ve denk gelirsek bende alabilirim.
c.tesi gecesi galata köprüsü raporu yer olmadığından biraz kenar da kaldım bir tane sarıkanat aldım güzel 20 parçaya yakında iri istavrit aldım saat 3.5 gibi balık kesti gerçi o sarıkanattan sonra vuruş bile almadım orta kısımlarda daha çok balık alıyorlardı ben de soğun etkisi ile 3.5 gibi avı sonlandırıp evin yolunu tuttum
Tüm TFT ailesinin ve balıkavı.net üyelerinin yeni yılını kutlar, sevdikleri ile nice mutlu yıllar dilerim. Tabiki bol balık her yıl dileğimiz
Yeni yilda sağlikli mutlu sevdiklerinizle güzel bir ömür dilerim arkadaşlar. Ve tabi hayalini, rüyasini kurduğunuz tüm baliklarin yeni yil ile birlikte oltanizda olmasi ümidi ile.
Kandilli'nin dip yapısından sonra her yer güzel be Hakancım Ne Yo-Zuri'ler ne Duel'ler (strike pro ve kendoları saymıyorum zaten) gömdük Kandilli'ye belli değil... Bu vesileyle, tüm TFT ailesine mutllu yıllar dilerim. Umarım yeni yılda kendimi sadece Kandilli'de av yapma rahatsızlığından kurtarıp, sizlerle de avlanma ve sizleri tanıma şansı elde ederim. Rastgele...
İyi seneler Herkese bol balıklı dilediğince güzel bir sene dilerim Yeni yılın ilk gününde Aşiyan fener tarafında bu sabah Dişlilerin de yeni yılını sabahın ilk ışıklarıyla kutladım Sabah 6:40 itibariyle Balık yapmaya başladı, limon rengi ve türevi 7-9 cm rapalar ile 22-26 cm arası Cinekop saat 8:30 e kadar yaptı sonrasında 7-8 adet Yunusun belirip kanal şovuna başlamasıyla balıklar yok oldu. Ortamın Müdavimlerinden bir Abimiz güzel bir Lüfer aldı ve sonrasında balık Kesti.Saat 10:00 gibi istavrit dahi tek tük çıkıyordu. Tüm TFT grubuna tekrar iyi seneler...
abicim iyi hoş ama hep takımları sen yaparsan biz işi nasıl ögrenicez... hep yanımızda olamasın demi abicim...hooked idk