Aaaaah ah... olursa cumartesi sabah tarabya olur başka da birşey olmaz Ceyhun bu arada tarabya da durum nedir ? Hala geçen haftasonu gibi rapala işi oluyor mu ?
Arkadaşlar ufak bir uyarı yapmak isterim, Şilede c.tesi pazar hava sisli gözüküyor. Malum sabah erken saatlerinde iyice sis olacaktır, lüften dikkatli gidiniz, zira geçen haftasonu Şileye giderken hava durumu bulutlu göstermesine rağmen bir köyde mahsur kaldım, sisten 1 mt önümü göremiyordum. Hava aydınlanınca hareket edebildim.. Ben hayatımda öyle sis görmedim. Arabadan inip yürümeyle bile önümüz gözükmüyordu..
Ceyhun Fabrikasyon neyse o hihi Değil açmak, aldım alalı benim elimden başka el değmediki Taki sen tutuncaya kadar :laughing:
Tüm yazdıklarınızı takip etmeye çalışan bir hayranınız olarak imrendim doğrusu. Ortam harika, tüm ustalar da birarada tek eksik balık gibi görünüyor, resimdeki junior kalkanı saymazsak tabi. Yakaladıklarınızın resimlerini de bekliyoruz.
Bugün çok keyifli bir gündü. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hayırlı geceler hayirli kandiller cumleten
Arkadaşlar hepinizi tebrik edip resimlere imrenmemek elde değil,çok güzel ortam olmuş,Tüm hazırlıklarımıda yapmıştım,ama gene nasip olmadı,çok üzüldüm kısmetse bir dahakine inşallah:thumb:
Her şey için teşekkürler çok keyifli bir gündü yaklaşık 15 senedir görmediğim Gökhan arkadaşımı da orada görmek gerçekten sürpriz oldu Sabah kahve ikram eden abi adını bilmiyorum ama BüYÜKSÜN BABA
Herkese Selamlar, Bu hafta sonu babamla Adalar civarı ( Kalpazankaya açıkları ) tekne ile sabahtan başlayan avımızda 2,5 kg. civarı istavrit ve 1 adet çinekop çapari ile yakaladık. Adalar civarında gece gümüş ile yemli çinekop avı yapıyorlarmış..Biz daha önce istavrit ile denedik pek bir sonuç alamadık.....
fotolardan keyifli geçtiği Şile organizasyonuna mesaide olmam nedeniyle katılamadım, haftasonu tarabyada görüşmek üzere
Öğrenci olmak gerçekten zor böyle güzel organizasyonları kaçırıyoruz.Balık azda olsa güzel keyifli geçmiş bütün ekibe tebrikler.
Abdüssamed, yazın palamutları ikişer ikişer götürüyordun uzun zamandır göremiyoruz seni yarıyıl tatilinde uğramanı bekliyoruz
çok güzel görüntüler herkesin eline sağlık çok güzel bir org. olmuş tabi ben yine katılamadım başka org. kısmet artık
organizasyon emeği geçen herkesi tebrik ederim. güzel bir gün olmuş. organizasyon amacına ulaşmış ve güzel kareler eşliğinde bizlerede aktardığınız için teşekkürler.