Tarabya bugün; Sabah rapala ile 20cm civarında 15-20 balık çıktı. Öğlene doğru rapalaya tırsi gelmeye başladı Akşam iri istavrit vardı fakat çok seyrek
Onnik abi geliyorsa yarın sabah Tarabya'ya uğrayabilirim onunla birlikte. Tabii balıktan pek umut yok, maksat dostları görmek
ceyhun fazla var ise birtane klavuz rulmanı ihtiyacım var, entoh için arıyorum. benimde yedeğim var fakat orjianal parça olursa daha sağlıklı ve uzun ömürlü olur.
meterolijinin söylediğine göre pazar günü kar geliyor istanbula ve hava sıcaklığı 10 derece düşüyor şubat ayı yağışlı geçicekmiş inşallah bereketli olur
merhaba team kimse de ses seda yok fırtına öncesi sessizlik gibi aynı haftasonu gelen yağışları bekliyor galiba herkes benim gibi bu yağışlardan sonra haftaya c.tesi veya pazar güzel bir organizasyon yapılır bence ne dersin ceyhun
Levrek için Spin Av Org. İstiyoruz En azindan ben 31 Ocak 1 Şubat idealdir bence evet gelenler parmak kaldirsin Olmadi ben kesin gidiyorum ve 3 kişilik yerim var. istikamet SAROZ
Tarabya'da rapala ile limit civarında seyrek fakat Emirgan ve Aşiyan tarafında daha iriler vardı. Soğuk ve rüzgar çok zorluyor!