Sabırla belkiyoruz üstad balık eaporlarını. Sizleri ve tarapya team i severek takip ediyorum. Nasipse beraber avlanmak dileğiyle.
Arkadaşlar Sarıyer'de 3,5 yaşında çocuk kaybolmuştur. Sahillerde şüphelendiğiniz bir durum olursa hemen polise haber verin. http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/57525/istanbul_onu_ariyor_.html
Üstadlarım hazır sizi burda bulmuşken kusuruma bakmazsanız bişeyler sorcam Malumunuz önümüz yaz ve ben yeni bir surf takım yapmak istiyorum. Yakalamak istediğim balıklar mırmır, istavrit, bogazın dışlılerinden lüfer, sarıkanat. BU balıkları kaldırabılecek orta halli surf takım önerirmisiniz. Benim tercihim Olta: balık vurma hassaslı ama dalga felan vurunca oynamayan bir olta önerirmisiniz? Makine: Okuma Distance NEW DT-60 Makine Bütcem ögrenci oldugum için 250-300 tl arası Konuya kaynak yaptıgım için özür dilerim. SAYGILARIMLA...
Emre takım almadan önce 1 2 hafta Tarabya'ya gelebilirsen takımları denersin. Ona göre karar verirsin. Kamış herkese göre değişir.
selam takım 3 gündür hasta yatıyordum dün öğlen 1.50 gibi erol abiyi aradım çok gzel balık var dı kesti dedi şeytan dürtüyor du kalk balığa git diye ama hastalık b.. yeme ne işin var yat yattığın yerde diyor du tabi kazanan kim oldu hastalık bende kafayı yemeke için bir hafta daha var neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz artık
Merhaba Çok sıkıntılı bir kış geçirdik anadolu yakasında. Neredeyse 3 aydır çok az balık gördük. Lüfer ve çinekop geçişlerinde de yemli oltalarımızla biraz bişiler kovamıza koysakta genel haliyle zayıf bir dönemdi. En azından benim için. Şimdi balığın dönüşü için at çek durumları konuşulur oldu. Bu konuda sahte seçimi ve takım özellikleri öneriniz varmı. Genelde durgun suda ve gölde kullanılanlar var. Yada levrek için tavsiyeler yoğunlukta. Teşekkürler.
Levent Bey, Geçtiğimiz sezon kıyıdan avcılık hiç zevk vermedi fakat tekneler uzun olta ile çok iyi avlar yaptı. Aylar boyunca rüzgar hiç dinmedi, balık kıyılamadı. Bu sezon rüzgar daha sakin 15 gün içinde her şey belli olur. 2,7m 10-40gr veya 20-60gr atarlı kamış ile avlanabilirsiniz. Seçeceğiniz sahteler 10-15cm 14-30gr aralığında olabilir. Zaten kamış makina fiyatı sahte fiyatı yanında ucuz kalıyor Bizim sahte favorilerimiz Daiwa, Rapala ve Maria. :thumb:
Ceyhun bey çok teşekkür ederim.kısa ve çok net yanıtlarınız gerçekten çok işime yarayacak.işimi görür kamış ve makine tavsiyeniz ne olur.(uygun fiyatlı) kamışlar çok değilde,makineler çok yüksek fiyatlı.