.................. balık gönüllüsü dostralardan özür diliyorum bu yazım için. siyasi görüşüm ne olursa olsun bizler sahilde hertürü paylaşımı yapmaya devam ederiz
Bahri bey, Forum dışında yaşanmışlar lütfen forum dışında kalsın. Ayrıca forumda siyasi içerikli yazılara yer verilmemesini özellikle istirham ederiz. Anlayışınız için teşekkürler.
Sert rüzgarlar yine başladı. En son Aşiyan'da rapalamıza 2 sarıkanat geldi. İstavritler iri iri ama seyrekti. Önümüzdeki hafta rüzgar hızı yavaşlıyor. Artık zamanı geldi. reeling
bu haftasonu bende kızımı falan alıp çıkıcam balığa tak etti artık balıksız geçen güzler yetti gayrı ya da turna sezonu açıldı beni kandırıp turnaya götürmezlerse
Dün anadolu tarafındaydım. Üsküdardan fenere kadar bir adet balık tutan görmedim. 10 aylık kızım için 3-5 taze balık yedirelim dedik ama yok. İstavrite bu kadar kasacağım aklıma gelmedi. Saygılar sevgiler.
levent bu aralar kısırlık devam ediyor ama büyük ihtimalle rüzgarın kesmesiyle balık başlar ben de kızıma taze balık yedirmek istiyorum ama balık olmadığı için 1.5 2 aydır gitmiyorum balığa çok sıkıldım resmen bu haftasonu yağışlı gösteriyor ama belki kaçarım öğlene kadar bakalım artık kısmet
yine de son kararını bilemem ancak geçen hafta bırakın satmayı serinin eksik olan halkası 5500 un peşindeydi
Onnik ustanın niyeti seriyi tamamlamak. 5000 ile 6000 nin çekişi aynı değil. hem 5000 hem 6000 almak gerekiyor. bu güne kadar amarikadan 8 adet saltiga surf getirmişiz.
dediğim gibi Onnik abi seriyi tamamlama arzusunda bu nedenle tur sayısı veya misina kapasitesiyle ilgilenmiyor. Seri tamamlama niyetinde olduğu içinde satmayı düşünmediğini söylemeye çalıştım.