Makineden yana sorun olmaz. Parmağına, misinaya, kamışına bak sedece. Neyse. Yarın sabahın köründe kalkıp, Galata'ya gidip akşama kadar sazanlık yapmak gibi bir mürteci istek peydahlandı içimde. Daha cazip tekliflere de açığım gerçi. Peki ya buradaki aziz dostlarımızın planları nedir bu yarın ve pazardan mütevellit hafta sonu için?
Serdar abi bizim tarafta hiç bir şey yok Sabah Mehmet abi ile yokladık. Daha bize ulaşmadı balık. Aşağılarda çok kalabalık biliyorsun alışmışız Tarabya'nın rahatlığına, balığı bekliyoruz hihi
Galata'da balık tutmak zaten pek olası değil. Berduş yuvası olması malum bir problem. Ama şehrin göbeği, çay vs. kolay. Doğrusu arada da olsa enteresan balıklarda olur. Birde tabi boğaza karşı, deniz havası, manzara filan. Evde kös kös oturmaktansa orada olmak daha makul olabiliyor şahsen.
Şey çuvalı gibi evde oturmakla geçen bir haftasonunun ardından cümleten herkese günaydın, hayırlı sabahlar ve hayırlı işler. İşe geldikte biraz kanımız canlandı nihayet. Balıkçılık hastalık değil, terapidir sözünün derin anlamını idrak ediyoruz böyle geçen her haftasonu netekim.
Selamlar Arkadaşlar, C.tesi burgazada tekne ile yemli avımız pek istediğimiz gibi geçmedi.(Nedeni ise çevrede sürekli ağlarını bırakıp çeken gırgırların olması zannederim.)Beş kişi ile çıktığımız avımızı 36 parça çinekop sarıkanat ve 1.5 kilo civarıda iri istavrit ile sonlandırdık.Sabahtan saat 16.00 a kadar sadece tek tük iri istavrit aldık sonrasında ise çinekop ve sarıkanatları yakaladık.Herkese rastgelsin iyi haftalar.....
merhaba millet herkese iyi haftalar ben bu hafta çalıştığım için bir yere çıkamadım ama gördüğüm kadarı ile pekte kayde değer birşey yokmuş galiba
ÖNEMLİ !!! Bugün Sarıyer Belediye Başkanı ile görüşmek için girişimde bulundum. Amacım TFT grubu için Tarabya veya Sarıyer ilçe sınırları içinde gruba tahsis edilecek bir lokal sözü alabilmek ve yaşadığımız sıkıntıları paylaşmak. Başkan yardımcısına ulaşabildim ve TFT grubu için 25.03.2014 (Salı günü) tarihinde Büyükdere Bosfor restautant'ta kahvaltı davetinde bulundu. Katılabilecek arkadaşlar benimle iletişime geçin lütfen. Haftasonu programları çok dolu olduğu için haftaiçi oldu, katılım ne kadar fazla olursa o kadar iyi netice alırız! Ceyhun 05388898179
ceyhun katılmayı çok isterdim çünkü ne kadar kalabalık olursak o kadar ciddi olduğumuzu anlarlar ama iş günü olduğu için biraz zor görünüyor katılmam bakalım kısmet
Ceyhun ben sana böyle bir öneride bulunacaktım,sanki benim fikirlerimi okumuş oldun,bravo tebrik ederim,sizlerle birlikteyim bu konuda..Bir lokaliniz olursa çok önemli bir adım atmış olursunuz,şayet lokalinizi kurarsanız,bir dahaki iznimde oraya uğrayıp bir çayınızı içerim bu sayede siZeride tanımış olurum.. Not;hatta bu lokali TFT tarabya balıkcılar derneği olarakta isimlendirebilirsiniz...
Seçim öncesi, ilgili başkan veya yardımcısından söz almak için en müsait zaman. Zamanlama çok iyi, ben zor olmayacağını tahmin ediyorum. Tabi katılım ne kadar kuvvetli olursa o kadar ciddiye alınırsınız muhtemelen. Tft grubunda bulunanların özellikle 25'inde işi gücü bırakıp, orada olmaları boynunun borcudur bence. Kolay gelsin, umarım güzel neticelenir.
Tabiki Cengiz, İsa abiye haber vermiştim zaten. 25'inde sizide bekleriz kahvaltıya, memnun oluruz. Kaç kişi geleceksiniz bilgi verirsin bana. Artık Tarabya'ya geldiğinizde yağmur rüzgar olursa adres belli olur hihi
Ceyhun kardeşim, davetini sayfamızda ilan ettim, gelebilecek arkadaşların sayısını bildiririm sana, ayrıca bir aksilik olmazsa o gün bende yanınızda olurum inşallah, böylesi ulvi bir görevde sizlerin yanında olmaktan gurur duyarım, detayları tel. den görüşürüz