İşim olsun diye almadım ki zaten. Dursun evde, göz çıkarmaz. Alıp kullanmadığımız o kadar çok şey var ki, aralarında bu da geçinir gider. Yazın biraz camgözde denemek lazım, kamış iyi mi o zaman belli olur biraz.
bizde ayrımcılık yok herkesi gruba bekleriz bu yüzden bu gruba üyeyim ben de bağcılar da oturuyorum ama üyeyim
süha abi ablem işin şekli sana amblem gerekmiyor bence sohbetinle aramızda ol yeter amblem işin şekli sadece
Selamlar Team, Cumartesi günü tekne ile Burgazada civarı yemliye gideceğiz.Durumu haber veririm.Herkese rastgele......
Nerde, ne zaman, nasıl, eeee, başka ne vardı soru? Neyse, uğraştırmayın beni de tafsilatı bir iletiverin.
merhaba millet hayırlı cumalar nasıl boğaz da son durum raporda yok hiç balık yok galiba nasıldır son durumlar bilgisi olan var mı
İyi günler. Elimde Yeni Daiwa Windcast x 5000 var. Fakat Rötor kısmında bir oynama var. Makinayı açtığımda Milin önündeki bilyanın geçtiği bilezik ile makine yuvası arasındaki ufak boşluktan kaynaklandığını gördüm. Bu boşluk bilerek mi bırakılmış? Az bir oynama makinede bir sorun oluşturur mu? Bu boşluk makine çalışıp ısındığı ve bilezikler genleştiği zaman dolar mı? Bir sorum da Bu makine ile en fazla kaç gram kurşun atabiliriz? Yardımcı olursanız sevinirim.
murat bende yeni windcast x500 ld aldım oynama konusuna birşey diyemem o kunuda diğer arkadaşlar yardımcı olur sana ama kurşun atma konusun da benim kamışın en son atarı 170 170 attığım zaman bu makina ile sanki 100 gram çekiyormuş gibi geliyor çok kuvvetli bir makina yanlız tek sorunu istavritte attığın zaman sararken çok hızlı sarma balığı döküyor hızlı sararsan ama çok güzel bir makina hayırlı olsun
Somunda bir problem yok. Sorun, millin içinden geçtiği bilyanın bileziği yuva içinde sallanıyor. Yani bilezikle yuva arasındaki boşluktan kaynaklanıyor. Dediğim gibi belki de normaldir. Yarın inşallah albashop istoç şubesine makineyi götüreceğim.
Salina 2 parça 100-200 gr ile kullandım. En fazla 150 gr kurşuna kadar çıkabildim. Makineyi fazla tanımadığım için daha ağır kurşun kullanmaktan çekindim. Ama makine diyor ki daha üst seviye bir kamışla daha uzağa atıp surf makinenin tadını çıkar.