Hem de nasıl? Hele üstü kapalı tekne olursa, ne zulümdür ki, timurlenk devrinden beri anadolu'da eşi görülmemiştir. Ama maksat heyecan olsun. Benim kamıştan beklediğim kocaman kurşunu şu kadar uzağa atmasından ziyade, o kadar uzaktaki yemin etrafında olan bitenleri hisstettirmesi.
TEKNE TURU; İstavrit boğaza girdi, Tekne ile çıkmak isteyen arkadaşlar için Yalçın kaptan ile görüştüm. Saat: 06:00-13:00 (7 saat) kişi başı 50tl Max 4 kişi Sınırsız çay kahve Tekne boyu 7m'dir. Katılmak isteyenler takımlarını kendileri getirecektir. 150-175gr kurşun, 0,12/0,25mm çapari. Kamış (1,60/1,80m) ve makina ile daha rahat av yapılabilir. Arkadaşlar önceden kapora veya para toplamak istemiyorum, sonuçta kaptana veriyoruz parayı. Lütfen rezervasyonlarınız kesin olsun.! İrtibat: Ceyhun 05388898179
Kalkış yeri, buluşma noktası, iniş mekanı? Birde mesela akşam organizasyonu olabilir mi? Diyelim 15:00 - 22:00 arası gibi.
Serdar abi Tekne kalkış yeri Büyükdere - Sarıyer. Senin dediğin saatlere daha sonra geleceğiz anlıyorum derdini hihi haber vericem sana abi. Abi seni istersen karşı tarafta indirirler
Havalar düzeldi, önümdeki hafta gelecek soğuk dalgasını da atlatırsak iyi olacak. Balık girmeye başladı boğaza. Herkese yeni sezon hayırlı olsun. Kazasız belasız bol balık dilerim. Rastgelsin.
ceyhun havalar biraz daha yağışlı gitsin bence balık bollaşacak gibi geliyor bana önümüz deki 7 gün yağışlı gözüküyor inşallah bu sene bol olur gerçi istavrit bolluğu olur ama olsun ona da şükür diyicez olsun da balık bu arada karar verdim ceyhun kamış konusunu lıneaffe spıder surf alıcam en alt fincanı söktürürüm ne yapıyım artık
ceyhun şimdi eski yazılara baktım 06/11/2012 açılış gözüküyor şaka maka 1 yılı devirdik tft olarak ben ce 06/11/2014 de bir kutlama yapalım kuruluşu kutlayalım ve balık tutup denize geri atalım tüm takım olarak
Niye? Daha etiketini sökmedim, karşımda duruyor. Bi siftah etmeden fincan filan sökmek gibi atraksiyonlara girmek mi gerekecek?
alt fincanı sökme nedenim makinaya yakın olması makina ayağı uzunsa dolanma yapıyor muş ondan ilk fincanı söküp kullanıcam
Akşam açar bakarım en garantisi. Ama hatırladığım kadarıyla ilk fincanla makine arasında kafadan bir metre filan mesafe var. Bunun bir mesele olacağını pek sanmıyorum şahsen.
ben de kullanmadım birkaç yere sordum öyle bir şey söylediler ondan kıllandım açıkçası sen bir bak bakalım abi dene bekliyorum yorumlarını
aynı kamıştan bende yeni aldım da siftah yapamadım daha. Ama Faruk abimde vardı aynı kamış ben bir sıkıntı olduğunu görmedim
Azönce demeyeyim, baya oldu bakalı. Makina takma yeri ile ilk kılavuz arasında nerdeyse 1 kulaç mesafe var. 150 cm garanti, ötesine cetvel lazım. Bu haldeyken o kılavuzu kesmeye kafi gelecek bir bahane bulamıyorum şahsen. Bulsam, ucunda kesici taş takılı dremel hazır duruyor sehpanın üstünde.
serdar, senin gibi yemlicinin öyle bir kamışla ne işi olur?? muhtemelen ilk cınekop avından sonra kaldırıp kenarı atacan haaa yok ben rapala çalışacağım dıyorsan bogazda (ki tembel adamsın yapmazsın) , bosuna paranı harcamışsın