İyi akşamlar Team; Geçen pazar Burgazada açıkları sabahtan çapari ile yaklaşık 5 kg iri istavrit öğlenden sonra akşama kadar Yemli ( hamsi ) ile 13 adet çinekop ve sarıkanat... Bu gün 3 kişi çıktık aynı avlakta 4-5 kg istavrit ve sonrasında yine Yemli ile 42 adet sarıkanat ve çinekop yakaladık...Bu günkü Yemli av harika geçti.Herkese iyi avlar.
bu balık bizimle alay ediyor banghead perşembe ve cuma günü rapala ile balık çıkıyor, cumartesi pazar 5 10 istavrit alan kendini şanslı sayıyor. idk
merhaba millet galata macerası hüsranla sonuçlandı bende bir kısmetsizlik var bunu tasdikledim herkes balık alırken ben alamadım aynı yem aynı takımla çinekop takımıyla istavrit aldım bende bu aralar bir şanslık var gitmedi bir türlü üstümden
yok volkan ya bayadır üstümde bir şansızlık gidiyor yanım da millet balık alıyor ben oltanın ucunun oynadığını bile görmüyorum bunda da vardır bir hayır bakalım
Günaydın dostlar Uzun bir aradan sonra pazar günü Arnavutköy civarında ne var diye bir yoklama yaptım. Kayda değer bir balık yok. İstavritler biraz iri ama seyrek. Tavalığı aldıktan sonra rapala denemelerinde iki balık alındı ikisini de geri saldım.
Yılbaşından evvel ve sonrası zamlı haliyle yaptığım alışverilere baktım.Zira pazarlıkla aldığım halleri bile şu anki fiyatlardan düşük. Fiyatlar zaten yüksekti olması gerektiğinden demek ki satılabiliyormuş,kaldi ki biz zaten şimdiki fiyatların altında aldık, 900 liralık kamış şu an iki katına yakın olduktan sonra indirimin pekte bir inandırıcılığı yok gibi.Her sene bu dönemlerde olan şey, bu sene özel bir durum var sadece o kadar.
Bugün Cengiz balıkçılığa uğradım, özellikle Nisan ayından sonra gelecek ürünleri incelemenizi tavsiye ederim.
Bugün Cengiz Balıkçılıkla telefonda görüştüm aradığım bir ürün kalmamış malesef. Geçen hafta tesadüfen ağır sahtelerin geleceğini öğrendim savage gear marka. Yeni ürünler neler var öğrenebildiniz mi? Teşekkürler
Savage gear kamışlar ve savage gear sahteler. Genel olarak makinalar hakkında da konuştuk. Okuma makinalarda özel bir gövde malzemesi kullanılacakmış ve rulman kalitesi yükseltilicekmiş. Kendo'da popper ve 125mm ağır sahtelerin numunelerini inceledim. Yakında vitrindeki yerlerini alırlar.
Okumanın en büyük sorunu rulman zaten, onuda aşarlarsa kafalar konik,düşük devirli,misina dolanmasını engelleyen manuel kapanan makinalarıda olursa güzel şeyler ortaya çıkabilir.Kendo ağır sahteleri de konuşmuştuk popperlarda iyi olur,bende biraz önerilerde bulundum özellikle ağır sahte konusunda.Savage gear derdimizi çözecek gibi bakalım nasıl olacak.