Bugün köprüden geçtim. Millet kefale dadanmış. Geceden biraz ufakları olsa da çinekop yapmış. Bu durum ısrarla kofana aranması gerektiğini söylüyor bana.
Serdar abi neden ve nerede kofana aramamız gerekiyor?2 hafta önce oldukça iyi boyda sarıkanat yakaladık.Fakat bu hafta balık boyları çok ufaktı.
merhaba millet dün galata daydım çok güzel istavrit var ve dişli var ben bir tane dişli alabildim bu aralar çok kısmetliyim çinekop takımıma istavrit geliyor bir de çok güzel izmarit çıkıyor boyları çok çok iyi
*** arkadaşlar misafirlerim gelecek hafta sonu boğazda eğlendirmek istiyorum. kiralayabileceğim tekneci numarası verebilirmisiniz. Forumdan bazı arkadaşların paylaşımlarını görüyorum galiba yardımcı olabilirler.
Deniyoruz Nusret ama yok. Nedense rüzgar haftaiçi poyraz haftasonu lodos yapıyor, çok şanslıyız Lodosta balık yok malesef bu sezon.
haftaya c.tesi mekana gelicem senin emaneti de getiricem hem akşamıda galata ya sabahlamaya gidicem balık galata da ama
evet Galata köprüden devamlı rapor geliyor. Bize ters mekanlar biliyorsun. Ağır kurşunla atış yapmadıkmı balık tuttuk diyemiyoruz
Onnik abi de onayladı bugün 5cm rapala ve çapariye tırsi çıkıyor çok seyrek istavrit fakat istavritler iri.
SELAM MİLLET YARINA BİR ORGANİZASYON VAR MI BEN GELİYORUM ZATEN DE TOPLANALIM MUHABBET EDELİM ÖZLEDİM EKİBİ UZUN SÜREDİR GÖREMEDİĞİM KİŞİLER BAŞTA ONNİK ABİ UĞUR FALAN YARIN BİR ORG. YAPALIM NE DERSİNİZ