Sanırım öğlen oralarda oluruz Ustam. Sabah Ceyhun ile karşıya geçeceğiz, ordan dönüş direk Tarabya...
Bakalım iş çıkışı gelmeye çalışırım eğer işler sarkmazsa. Telefonlaşırız. Nereye gitmeyi düşünüyorsunuz? Yarın akşam kuvvetli poyraz var, Tarabya tarafı üzer.
Öğlen biz Ceyhun'la Tarabya'da rapala çekeriz sanırım. Akşama da duruma göre karar veririz muhtemelen. Önerin olursa Ceyhun'un no'su vardır sende, beraber kararverirsiniz.
Teşekkür ederim arkadaşlar Tüm GALATASARAYLİLAR adina tebriklerinizi aldim hehe Hipna hakkem ama yaa geriltti ya la beni bağçada yememiştim hihi
:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
herkese günaydın ozaman sen kesin bu gözlerle lüfer tutmuşsundur onuda çinekop gördüğünden tutamadım diye üzülüyorsun. bence kendini helak etme. syg.