bahsettiğin balık mallesef tarih sayfalarına transfer oldu son 4 senedir ortalıkta yok .ne yapsın iki ayaklı hayvanlar birkaç kuruş kazanacaklar diye izmaritin en sevdiği midyeleri dipleri kazıyarak çıkardılar Nasreddin hocanın kulakları çınlasın
http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=29851 2010 yılına kadar Boğaz'da bolca yakalıyorduk. Gerçekti hayal oldu. Yapımda ve yayında emeği geçenlere teşekkürler bir güzelliği daha bitirdiler.
Arkadaşlar hayal olurmu aşağıdaki linke bir göz atın. Galatada izmaritin dibine vurmus arkadaş. Tarihte 5 gun once. Ben sarıyer civarında oturduğum için galata bana uzak olduğundan bu bölgede varmı diye öğrenmek istedim. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=51451
arkadaşlar dişliler için takımları fuluoro carbon yapmayı düşünüyorum.sorularım olacak acemi olaraktan %100 f.carbon ile kaplama f.carbon arasındaki fark nedir genelde boğaz ve son zamanlarda yeşilköyde avlanıyorum akıntıları da hesaba katarsak kaç numara kalınlık işimi görür dolanma kırılma düğüm tutmama gibi sorunlarla karşılaşmamak için hangi markayı önerirsiniz
%100 FC ile FC kaplama arasinda kaale değer iki fark var gibidir. %100 FC suda daha az görünür ve pahalidir kaplamaya göre. 0.25 ile kalitesine göre tabiki 0.35 kullanabilirsiniz ne kadar ince o kadar verim! Marka olarakta Mercan dicle önerebilirim ucuzdur. Kaliteli olsun dersenizde OKUMA SHOTAI gayet iyi bir FC misinadir.
Florkarbon kaplama sıyrıldığı an (ki bu her andır), kaplama tabakasının içine işlerse sıyrıklar, alttaki tabakadan dolayı görünür olacaktır. Saf florokarbonu yakarsan çakmakla, sönen yer siyah olur, diğer misinalarda sincabi veya şeffaf olur. Yeşilköy için 0,25 yetecektir, gerçek florokarbonun dirayeti fazla olur sürtünmede.
Kaplama alacağına alma daha iyi Bir tanıtım videosunda izlemiştim bulursam koyarım buraya, bir kaç kullanımdan sonra kaplama sıyrılıyor ve yukardaki ışık artık ay mı olur güneşmi şehir ışıklarımı ne olursa olsun, misinanın içinden geçerek sıyrıklardan sızıyordu . Normal misinadan daha görünür olmuştu.
tarabya otelı arkadaslar pazar oglen gıbı tarabya tarafına gıdecegım tarabya otelı onu cok ıyı dıyorlar bılgısı olan varmı hedef avım cınekop lufer orada cıkarmı son durumlar nedır o bolgede bılgılendırırsenız sevınırım
Tarabya Oteli önü olarak çok büyük bir mekan yok. Koya bakan bir burun mevkii var, orası küçük bir yer. Zaman zaman sahte ile sarıkanat-çinekop çıktığı oluyor gündüz. Lüfere hiç şahit olmadım. Otelin yanından Sarıyere doğru Üniversite ve Kefeliköy arası son zamanlarda gündüz çapari ile iri palamut yapmaya başladı. Ama sürekli değil sanırım sürü geçişine göre yapıyor. Otele yakın kesimlerde istavrit alınabiliyor çapari ile. Yemli ile dişli avı çok değişken, bu aralar özellikle çok küçük balıklar çıkıyor. Hepsi denize iade ediliyor.
aslına bakarsanız ben genelde uskudar sahıle gıdıyorum ordan cok guzel cınekop nadırde olsa lufer ve sarıkanat da alıyorum fakat pazar gunu tarabya tarafında olmam gerekıyor o tarafta en ıyı yer neresıdır
İngiliz konsolosluğu önünde gündüz palamut çaparisi ve istavrit çaparisi atabilirsin. Lüfergiller boyutları çok küçük, dün tuttuğumuz tüm balıkları geri saldık.