Duymamış olalım. Çinekop "çok güzel" olmaz, olamaz. Olsa da alamazsın zaten. Alacaksan sarıkanat veya lüfer alabilirsin sadece.
boğazda istavrit yavruları deli gibi çaparilere yakalanıyorlar her çaparide 6-7 tane olduğu oluyor, ee nemi oluyor hepsi kovalara yuhh bile az kalır
17 ve 18 kasımda gece sabahlayarak sarıyerden aldığımız balıklar http://hizliresimyukle.com/showpic-370487/imag0063.jpg http://hizliresimyukle.com/showpic-370493/20121118_094913_20121118_143429.jpg
Bende gidemiyorum kardeşim üzüLme.. gittigimizde şerefine oLtaLarımı tokuştururuz, baLıkLarımı biLemiyorum anladın sen onu
arkadaşlar öncelikle herkeze merhaba ben yeni üye oldum fakat sürekli bu sitenin balık raporları okuyordum artık zamanı geldi diye düşündüm üye olmanın. sarıyer tarafı nasıl acaba sarıkanat ve lüfer çıkyor mu.gündüz yada akşam
ok makbule geçer ben bugün çengiz balıkçılığa gittim kamışların halkalarını değiştirdim unuttum ince misine almayı çok kalabalıktı yeni bir kaşık yapmışlar yerli biri 100 ad ver diyor biri 50 ver diyor merak ettim 10 ad aldım akşam uğra sana da vereyim fikrini söyle
İyi ki almamışsın Kısıkta ince misineleri girişte yığmışlar çok ucuz fiyata veriyorlar. İhtiyacı olanlara haber ederim. Hem de genelde Mustad Ayaka marka. Bu günlerde balık rapala yemiyor sadece kaşık yiyor diye bir söylenti dolaşmakta. Heralde bu söylentinin etkisidir senin anlattığın durum da, deneriz bakalım biz de...
4. Tarabya Fishing Team Organizasyonu Gün: Cumartesi 24.11.2012 Saat: 12:00 Yer: Emirgan Sütiş önü Hedef Balık: Rapala/kaşık ile lüfer ve torik, gece yemli lüfer avı Hava sıcaklığı: 13° Rüzgar: Poyraz 25km Cumartesi sabah erken saatte yağmur bekleniyor, tam yağmur sonrası ava başlayacağız. Öğlen yemlik istavrit tutarız, gece mangalı yakıp yemli takımımızı atarız. O bölgeden gelen haberler çok güzel. TFT logolu stickerlarımız elime ulaştı, isteyenler organizasyonda benden alabilirler. (araç camı, takım çantası veya kamış için) Fatih stickerlar için teşekkürler. Ceyhun 0538 889 81 79