Aaa sedat senin haberin yok mu? Ben artık lüferi dert etmiyorum. Orkinos tutmam lazım orkinosss Ayıptır söylemesi geçen dostlarla bir yemek yedik, ben de madem tutamıyorum yiyim bari dedim. O servis ettikleri nesne lüferse, ooooo ben bugüne kadar lüferi boğmuşum :laughing:
Ustam o konuda malum bir başarımız var Ben martı olsam göç ederdim cumartesi günü... Değil mi Em2e :laughing:
Marti değil torik o torik demi ceyhuuuuun Bu arada azinizi buynunuzu kiyayim la sizin cuma cuma die yirttim kendimi izini cumaya aldim gene cumartesi yapmişsiniz org. Ben yarin izinliyim gidiom ben yarin lüferi boğmaya evet boğacam bu sefer reeling
sana 2 lüfer 1 torik birakicam ama iyi çalişman lazim onlari bulabilmek için Bu arada gelebilicekmisin sen yarin
Eyvallah kardeşim. Sen hepsini tut, gönlünce olsun bana yeter. Yarın gelebilirsem bana bile sürpriz olur. Anca akşama doğru belli olur, haberleşiriz...
Belli zamansızlığın, kar yağmadan bere işini halletme , o zaman uzun oltanın ucundasın Bende teknede yok mecbur helikopterden çoook uzun olta olacak . :flame: :humble:
gelemezsin, lüfer tutamayanlar giremez. Dolayısı ile bende gidemiyorum Biz alternatif cumhuriyet kuralım , yeni moda
Burak sen lüferi alsan bayram yapıcaz ama benim aklım hala karışık o gün yediğin lüferse bizim tuttuklarımız nedir :laughing: