Ceyhun kalabalık olursak emirganda sorun yaşarız gelen sayısını 3aşağı 5 yukarı belirliyelim atıyorum 30 kişi geldi zaten oranın müdavimleri var sorun çıkar gibi geliyor birde cumartesi park sorunu olacak .bana her yer uyar ordaki oltacı Ahmet tanıdıktır benim için sorun olmaz ama gelenler için bir şey diyemem zaten balık bahane muhabbet şahane
Geçen gidişimde çoğu müdavim ile tanıştım oradaki hatta 10 kişilik yer tuttum sorun çıkmadı abi. Park ve yer sorunu yaşamayalım diye saat 12 yazdım. Daha önce cumartesi gittiğimde 12-1 gibi her yer boştu. Saat 4 gibi kalabalık başlıyor.
İyi de herkes balıktaysa biz niye burdayız Ben de herkes yarına hazırlanıyor, dinleniyordur dedim kendi kendime
Şu an sen Emre falan diye yazarken, Emre kamışı tasmalıyor balık vurdu Kadir'de yanında :laughing: reeling Şimdi Emre içinden diyordur "Kulağım çınlıyor kesin Burak bir şeyler yazıyor foruma"
Ceyhun sabah 6'ya ne dersin? Ben kurşunlara ip bile geçirdim, o kadar hazırım yani 3 yeni sahte mi denemek istiyorum bir an evvel
Emirgan'da park durumu: Eğer yolun deniz tarafına park ederseniz İspark. Ama yolun kara tarafına park ederseniz Beleşpark Ayrıca Emirgan iskeleden Tarabya tarafına doğru giderken kara tarafında bir otobüs durağı, kafe, büfe var... Ordan yukarı doğru boş bulunan heryere park edilebilir.
hatta sütiş'in yanından girip karakol'un ordan yukarıya doğru devam edildiğinde üst taraflarda bolca park yeri bulunulabilir aklınızda olsun arkadaşlar
Biraderim ellerine sağlık. En küçüğünün 20 cm üstünde olduğunu düşününce hepisi lüfer bunların maşallah Nasıl takımla, hangi şartlarda, mesela nasıl bir sahteyle aldın vs. gibi bilgileri de paylaşsan ya bizlerle. Hani yarın senden kalanları toplayacak bu güruha bir faydan dokunur belki
3 liralik 5cm sahte 0.30 FC 2 kulaç köstekle burağim 1 tane yaprak geldi onuda saldim 1 tane karaya ulaşmak üzre havalanirken geri daldi ve en az 2 tanede gelirken kaçti Hazirliksizdim biraz iğneler ufak geldi