Volkan team sütişin önünde olmasi lazim şuanda Tarabya Fishing Teaaaaaaaaaaaaaaaaam Napiosunuuuuuzzzz BALİK VARMİ BALİK
emirganda sütişin orda 2-3 saat takıldım rapala ile güzel sarıkanat yapıyor onnikk abim sayesinde rapala ile siftahımızı yaptıkkk bu arada onnik abinin çekmiş olduğu acaip yakışıklı bir palamut varki vay vay vay ) sormayın daha iyi )) buraklar arnavutköyde devam etme kararı aldılar bende içişleri bakanlığının izniyle ancak bu kadar kalabildim
sabah 7 de başlıyan avımı şimdi sonlandırdım emirgan sütişin önünde sabahlıyanlar vardı 3 kişilik bir gurup 3 ad sarıkanat almışlardı .boyacıköy iskelesinin yakını bugün turuncu renk rapala atanlar çok iyi balık aldılar ben ısrarla sarı fosforlu 7 cm lik rapala attım saat 11.30 iyi bir palamut aldım 48 cm yağmur başladı bizim ekip de arnavutköye gidiyoruz uğra demişlerdi yolda aşiyana takıldım o sarı fosforlu rapala çok iyi çalıştı 22 ad. lüfere yakın boyda sarıkanat aldım kollarımda hal kalmadı şimdi evde ne kadar rapala varsa turuncuya boyuyorum çok güzel oldu hepside boya için cd lerin üzerine yazmada kullanılan kalemi kullanıyorun ince bir katman oluyor altındaki hologramlar muhteşem oldu suda da çıkmıyor aklınızda olsun rastgele
Onnik abi hepsini hiç zaiyat vermeden tek sahte ile mi aldın.Öyleyse saygıyla önünde eğiliyorum abi. Çünkü ben aşağılardan yemli 15 adet aldım oraya geçtim 11 sarıkanat için 5 adet sahtem gitti.İkisini gemilere,üçünü de dibe feda ettim
Herkesin lüfer anlyayışı farklı , kimi 21 cm e lüfer de kimisi yarım kilo olana, Sahte kaybetmeye gelince , önce düğümlerine bak, sonra atışını , en nihayet çekişine. Bunların hepsi doğru ise kaybetmezsin. Balık kısmetine kalmış...
Okan abi tavsiyelerin için teşekkürler avlandığım yerde 2-3 saniye geç çektiğinde takılıyor,2-3 saniye erken çektiğinde de balığı alamıyorsun. Herkesin lüfer anlyayışı farklı , kimi 21 cm e lüfer de kimisi yarım kilo olana, bunu bana niye yazdın onu anlamadım
Okan naber. Ceyhunlar nerde kaldılar acaba hala forumda değiller. Ceyhun'un yağmurla arası iyi değildir ama hayırlısı herhalde gömüyü buldular
aşiyanın huyunu suyunu bilmezsen 10 takım da kaybedersin avrupa yakasının en sakat yeri ben şanslıyıdım .ben rapala çalıştım 150 gr çok dakik olman gerekiyor geç kaldığın an takımı unut kollarım koptu balık iri kırşun ağır bir de akıntı. halim kalmadı sağlam kalkarsam yarın devam .oranın bir tek ustası var o da Aret rastgele
valla ben dönerken konultum onlarla saat 3 gibi falandı akşama burdayız diyodu ceyhun güzel balık var diyodu ama naaptılar hiç bilmiyorum
Onnik abi tebrikler güzel balik almişsin yakişikli palamutunda resmini çekseydin keşke Ceyhunu akşam 8 gibi aradiğimda evdeydi ama buraği iki kere aramama rağmen açmadi nerde acep!