şöle biraz sahte satın almak istiyorum nereyi tavsiye edersiniz gidip şöle bi 10 - 15 farklı çeşit alalım bide şöle uygun fiyatlı bi kaç katil yazıverin isimlerini mesela oscar bagician sırt sarı göbek beyaz sahte not aldım burağın söylemi üzerine
Hazır rapala konusu geçmişken birşey sormak isityorum. RApala ile atış yaptığımızda kurşunun dibe inmesini bekleyip mi çekmeliyiz yoksa attıktan hemen sonra sarmayamı başlamalıyız. Resimdeki rapalalarım var sizce iş yaparlar mı? Yeni almamı tavsiye edeceğiniz varmı?
Eyvallah dostummm. Bu lüfer meselesini kapatmamışmıydık biz Bugünki akıntıyı düşününce lüfer daha gelmesin bana, haftaya Cumartesi-Pazar gelebilir isterse
Kısmet değilmiş Ben bugün sakin yer bulabilmek için çok uğraştım, millet havada balığı görünce hemen toplanıyor. Az kalsın bi ara ben kaçacaktım Bir dahaki organizasyonumuzda görüşürüz.
tamamen denizin dibine göre değişir, takılan yerlerde tecrübe konuşur. Dibe yaklaşınca çekilir (derinliği bilmek ve el alışkanlığı gerektirir), bazı yerlerde kumluktur takılmaz o zaman tam dibe inince boşluğu alınır çekilir. Sahteler güneşli günlerde iş yapar ama daha açık renkler ve çeşit yapmanızda fayda var. Düz beyaz parlak - çok palamut aldı bu sezon Sırtı mavi karnı turuncu - sarıkanat/lüfer Sırtı yeşil karnı pembe - sarıkanat bu renkleri strike pro'da bulabilirsiniz, daha uygun fiyatlı sahteleri eurofish ve powerline markalarından seçebilirsiniz.
Abi o takvim meselesi çözüldü. Papa 2018'deyiz, yanlışlık olmuş dedi ya. Maya takvimi otomatikman çöp oldu Seni bekliyorum gelsen tutucam lüferi ama gelmiyorsun ki biraderim
Birol balık bu ne yapacağı belli olmuyor, geçen ay palamutlar dipten geliyordu rapala dibi bulmadan balık alınamıyordu.
Ceyhun biz en iyisi bir balık malzemeleri satan bir yer açalım hem en iyisini hem de en ucuzunu satarız.bu arada bere ve yağmurluk işi ne oldu
Onnik abi haklısın en sonunda öyle olacak galiba Bere yağmurluk için para toplamamız gerekiyor. Ben fiyatları aldım, kişi başı herhalde 30tl gibi toplarsak yaptırabiliyoruz. Tabi kişi sayısına da bağlı. Bere Yağmurluk 0,32mm astarlı diz altı Termos 0,5lt Sticker (araba ve takım çantası için) Nakış Logo
ben yaklaşık 1 yıldır kafayı rapalaya takmışımdır çözeceğim yakındır berenin ve yağmurlukların paketleri kaçlı
Eyvallah biraderim. Amin... Lüfer var ama o lüfer hayvanı balığı henüz benimle yüzleşmedi. Cesareti yok herhal