Hava durumuna göre pazar günü daha güzel gözüküyor ama perşembe günü kesinleşir. 2 araba gideceğimiz için 9 kişi ile sınırladık. Sabah saat 5 gibi çıkarsak 7:00 7:30 gibi orada oluruz. Sahilden yemli takım da atabiliriz ama asıl hedef spinle at çek levrek Piknik havasında ilk şehir dışı organizasyon :thumb: Katılanlar (cyhnckr) Ceyhun (Burak A.) Burak (forum dışı) Emre Kaptan (Fake Bait) Mehmet abi +1 (alperm) Alper (volkanca) Volkan (wolk23) Volkan ====- son 1 kişi !!!
Allahım sen bize bu pazar günü; alıpta hiç kullanamadığımız tulum çizmelerimizi, o kadar para verip kenarda bekleyen rapalalarımızı, aylardır bir kenarda bekleyen kepçemizi vb..kullanmayı nasip et yarabbim, amin
Ben herşeye uyarım ama Cumartesi daha iyi değil mi? Hani sabahın köründe kalkıp o kadar yol gidicez bütün gün avlanıp bi de geri dönücez... Pazartesi de iş başı vs... Bir de hava 6:30 gibi aydınlanıyor, 4'te yola çıksak sanki daha iyi... Ama dediğim gibi bana hepsi uyar...
20+1 crafter var , o gün işi yoksa yollarım bilader ..Kelle başı 5-10 liraya gider gelir . Sadece mazot karşılığında. O olmazsa bende toplarım milleti avcılardan itibaren en az 4 kişi daha.
crafter iyi olur ama herkes farklı yerden geleceği için ortak bir buluşma yeri gerekir. Daha zaman var abi konuşuruz.
Bu yaşa geldin hala öğrenemedin mi ? Boyutun önemi yok orta okuldan beri cetvel kullanmadım o zamanlar başka şey ölçerdik ... :lock1:
geçen haftasonu adamlar 5cm civarındaki istavritleri kovaya atıyordu, konuştum biraz yemlik mi tutuyorsun dedim ama adam ciddi ciddi yemeklik diye cevap verdi. Yarım kova 5cm civarı istavrit hayal edin. Burak bu cetvellerin şablonunu getirmişti, az daha elinden alıp adama verecektim utansın diye ama şablonlar kağıtta olduğu için bir anlamı olmazdı, ıslanır giderdi. Yakında 25 no iğne sürerlerse piyasaya şaşırmayın.
Kıraça 5-6 no iğneye bile gelir. Yazdığımı yanlış anlamışsın, boyut değil işlev önemli... Önce amaç sonra sınır. İnsanı insan yapan budur. Kıraçada bol yağda süper olur ha. Ağzımın suyu aktı. Ben zaten tavuk sevmem civciv ızgara daha lezzetli .... eep: eep: eep: eep: eep: eep: eep: eep: eep: eep: eep: O KADAR BOL YAĞDA , KURUMUŞ EKMEĞİ KIZARTIP YİYİN, KRAÇA İLE EKMEK ARASINDAK FARKI ANLARSANIZ BEN ADAM DEĞİLİM...... .
abi bi dahakine kısmetse artık oda çarşamba günü olabilir gibime geliyor bu arada emirganda rapala ile 3 sarıkanat - 9 tanede limit dahilinde çinekop aldım saat 1.30 - 5.30 arası ordaydım keyifliydi ara ara güzel balık yaptı çok kalabalık değildi... akşama tahmin ediyorum yemliye kalanlar güzel balık alırlar