Emre yemli de atarız o sorun değil. 3 gündür internette ve tanıdıklara sorarak mera arıyorum. En akla yakın olan Kumbağ ama bir kaç seçenek daha var. Haber gelince yazarım.
Yalnız kumbağ tarafı olacaksa havanın dalgalı olduğu havalarda levrek yapar. Meteorolojiyle ilgili birkaç siteye baktımda hafta sonu rüzgar konusunda kısır görünüyor !
cuma cumartesi yağmur, pazar günü bulutlu 19km lodos gözüküyor. Sultanköy hakkında bilgisi olan varmı?
Krokinin en alt tarafında yani botaşa yakın avlananlar oluyor. Yalnız dediğim gibi durgun havada burası sıfır çeker. Rüzgarın en az 25 km ve üstü olması lazım Ceyhun. Artık meteorolojiye bakacağız ve duruma göre plan yapacağız. Yem olarakta burada kullanılan kobra kurtunu satanların telefonu var bende, yalnız tanesini 1 tl den satıyorlarmış. Ancak yem ipi ile bağladınmı dağılmadığı için adamı epey idare ediyor bir tanesi. Olay yemliye dönecekse önceden izmirden sülünezde getirtebiliriz.
kendisi Abim oLur burak kardeşim.. tanışın kaynaşın fokurdaşın ßu arada o cetveLden bende istiyorum..
Başımda bir ev taşıma derdi var, kesin bir şey diyemiyorum. Bu hafta halledecektik güya ama, olmadı bir türlü. Bunu sorun etmeyin. Bizim burada levrek 12 ay aynen devam eder.
Ceyhun benim hafta sonu katılım gösterme ihtimalim az , kesin geliyorum veya gelmiyorumda diyemiyorum halen ama başka gelebilecek bir kişinin yerini belirsizlikle doldurmak istemem , sen beni şimdilik listeden çıkar abi .. olura gelebiliyosam daha sora durumu yeniden gözden geçiririz...
Serdar Abi bize öncülük edersen çok memnun olur, birikimlerinden de faydalanmış oluruz. Hafta sonu umarım müsait olursunuz
bugün emre ile süper bir keyf yaptık sunumu emreye bırakıyorum(ikimiz 10 kg yakın sarıkanat aldık resimler emrede)
10 kg , super valla. ağ mı attınız . şaka bi yana resimleri ve hikayesini bekliyoruz. Bu arada bir sorum olacak. Lodos havada emirgan-tarabya mı iyi iş yapar yoksa karaköy-sarayburnu civarımı?
Şirketinizde 1 Haziran 2007 tarihinden beri devam etmekte olan görevimden istifa ettiğimi bilgilerinize sunar...