Ooonnnn gün mü??? Ayıp çok ayıp, çin işkencesinden beter Ama balığa gitmeyi de finanse etmek lazım, sen iyisi mi istifa etme, hemen bir rapor bulalım sana :thumb:
inanın kollarım kalkmıyor Emre ne haldedir bilemem çok yorulduk rapalada bir ara at çek yaptık balıkların çoğu 25 cm nin üstünde Emreyi merak ettim nerde kaldı
Geldim geldim işlerim vardi biraz anca eve girebildim Valla süper av yaptik bildiğin indir bindir balik yakaladik o isparkçi çocuğun beni izlemesi hala gözümün önünde napio bu gibilerinden her seferinde balik aliyor bakiodu avel avel
Ceyhun yarın Emre'nin gittiği Xxxxxx yere gitsenize Lüförler başlayınca bana da haber verin, şirkette yangın alarmını kırıp kaçıyım
Ceyhuuun Sabah giderseniz bende gelirim ama saat 3:30 gibi dönmem gerekli Kesin gidiyorsaniz haber verin ona göre saat kuruyim kalkiyim
Selam Ceyhun, balığa gidemiyeli epey zaman oldu, görüşemedik ama buaralar biraz zamanım var sabah saat 06:30 gibi çamlıbahçede olmayı düşünüyorum, öğlene doğruda tarabyaya geçersem eğer görüşürüz ve şu hafta sonu spin-levrek organizasyonuna katılmak isterim bende.. neyse yarın konuşuruz..
Onnik abi, Emre raporu yeni gördüm, sizleri tebrik ederim. Bu resmen Bir TFT Rekorudur, tescillenmiştir Yalnız bu rekor bugün geliştirilecek gibime geliyor
Herkese günaydın, Ya arkadaşlar, haftaiçi balığa gidiyorsunuz iyi güzelde benim gibi çalışan insanlarıda düşünün vallahi yerimde duramıyorum ben. sizler işten nasıl izin alıyorsunuz, hadi onu geçtim iç işleri bakanı var birde
ONNİK ABİ VE EM2E GERÇEKTEN HARİKA BİR GÜN GEÇİRMİŞSİNİZ. SAHTE İLE AVLANMAKTAN KEYİF ALAN HERKESİN İMRENECEĞİ TÜRDEN BİR AV OLMUŞ. ÇOK KISKANDIM DİYEBİLİRİM BİZDEN HAFTAİÇİ BİR NUMARA OLMUYOR SİZİN HABERLERİNİZLE, RESİMLERİNİZLE DOYALIM BARİ BUGÜNDE YAPIN BİRŞEYLER ... HERKESE RASTGELE ...