Tebrikler Alper. Daha iyileri rastgelsin inşallah. Bu arada sahten ile ilgili bilgi veririsen takip edenler için faydası olur.
Dün gece yakaladığım balıklar az önce mideye girdi. Ve bir dip not ; 30 cm boyundaki izmarit'in tadı Lüfere yakındı bilginiz olsun... 20 cm likler o kadar iyi değildi.
abi akşam evde baktım 2 tane balık vardı 19 cm yalan olmasın ama 6-7 tanede 22 cm civarı vardı sarıkanatta diyemicem kendilerine o yuzden bende çinekop yazdım abi bu arada balıkları gövde turuncu üst kısım sarı renk 7 cm boy ile öğlene kadar hava kararmaya yakında ki sarıkanatları o ara aldım 9 cm gri gövde ön kısım kırmızı , inana markalarını bilmiyorum no name bile olabilirler
sana rasgele abim , yarın iş bekler çarşamba 12 den sonra damlarım ben iş durumu ayarlayabilirsem ...
Katılanlar (cyhnckr) Ceyhun (Burak A.) Burak (forum dışı) Emre Kaptan (Fake Bait) Mehmet abi +1 (alperm) Alper (volkanca) Volkan (wolk23) Volkan (Em2e) Emre ? (ugurates) Uğur
Sayın Ceyhun Bey biraderim, Bu organizasyon için yanımızda neler olmasını tavsiye edrsiniz. Av için gerekli techizat konusunda bizi aydınlatırsanız müteşekkir oluruz Bu melun Levrek hayvanı sadece spin tekniği ile mi yakalanmalıdır..? Yemli takımlar denemekte fayda yok mudur? Varsa yanımızda ne getirelim, misinamız kaçlık olsun vs vs..?
Eğer ortam olursa siz spinle uğraşirken ben yemli baba levrekler yakalicam Ama dipnot: Levrek hayvani ürkektir ve gece avlanmasi daha verimlidir!! Bunuda bi yerlere yazinda sonra nie levrek yakaliyamadik demeyin Ben bi gece önceden gidip sizi levreklerle karşilarsam şaşirmain hihi
Ayrica ay işiğinin olmadiği gecelere denk getirilebilinirse: iskele mendirek sokak lambalari v.s işiklarinin denizdeki kirilma noktasinin 3 5 metre kararan yerinde levrek avlanir. Yani levrek için senelerini vermiş insanlar ortami gördüklerinde levreği yakalayip yakalayamayacaklarini anlarlar. Ayrica FARE varmi FARE ? ?
spin kamışmı alıcaz bide şimdi ceyhun ne ettin şimdi ben surf le takılırım at çek kurşunulu rapala ştyle ommamı
Bunlar hiç bişi ben gitmişken arkadaşlarim eğlensin levrek yakalasin istiyorum ama emin olun bu levrek hayvani zeki hemde çok zeki böle ürkek huylu tripcan bişi onu kandirmak çok ama çok zor! Anlattiklarim emin olun sadece ufak detaylar levrek işine ben ciddi anlamda senelerimi verdim ama rapaladan anlamam ama rapalacilardan çok levrek yakalamişimdir ( Ve idda ediyorum yakalarim Bence bu organizasyonda düzeltilme yapilmali! Zira levrek hayvaninin en verimli saatleri gün battiktan 2 3 saat sonra ve gün işimadan 1 saat öncesinden başlayarak gün işidiktan sonra biter! Bide akşam suyu oda dediğim saatler kadar verim vermez.! Yani organizasyon için: Atiyorum pazar gidilicek Cumartesi gündüz 1 gibi yola çikilir ve avlağa saat 3 4 gibi varilir ve akşam suyuna deneme yapilir sonrasinda ister rapala ister yemli devam edilir ki rapala ile gece levrek alan çoktur sonrasinda sabah suyuna takilinir ve öğle olmadan levrek avi sonlanmiş olur zati.
Arkadaşa katılıyorum Levrek avına Karaburunda gece çıkarız ve Kayığın başında bir fener yada lamba aşağıya bakacak şekilde ayarlanıp avlanmaya başlanır
10 kişilik bir kalabalık varken, spin ile levrek tutmak bana pek olası gelmiyor. Heleki, gürültü patırtının eksik olmayacağını düşününce. Ben olsam, bırakma yapardım. Su müsait değilse, asansör takım iyi olur.
Serdar abi, Tuzla tarafını düşündüm önce ama özelden yazmıştım sana. Müsaitsen senin tarafa gelelim abi?