bide ilk buluşmalardan birinde sağda solda önümüzde gezen bi palamut vardı kafası bi dunya onumu diyorsun acaba hani gece kastırdı spin takımla sıradan
İyi haftalarmi abbooowwwww Bügün Pazartesimiydi la Neyse ben baliğa gidiyorum İyi haftalar arkadaşlar
Tekirdağ Kumbağ Organizasyonu; Haftasonu cumartesi veya pazar günü (hava durumuna bağlı) Tekirdağ Kumbağ'a levrek peşine düşeceğiz. Katılım sayısına bağlı olarak 1 veya 2 araç ile gitmeyi planlıyoruz. Katılmayı düşünenler cevap yazarsa net sayıyı belirleyelim. Avlak bilgisi daha önceden devamlı levrek tutan orada oturan bir arkadaştan alınmıştır, hatta organizasyon günü o arkadaş yanımızda olacaktır. Spin ile ilgili her konuda yardımcı olmaya çalışacağız.
ceyhunum bende gelmek isterim ama benim daha net bilgiye ihtiyacım var mesela hngi gün kaçta çıkıcaz kaçta gidicez , prog biraz şekillensin sonra tekrar konuşalım ciddimisin bebek tarafınamı kaçsam acaba
Ceyhun cmt çalışanları düşünerek pazar günü yapmanızı tavsiye ediyorum. Tabii hava durumuda önemli. Uzun zamandır bu orgu bekliyordum kendi adıma, bir aksilik olmazsa katılmak istiyorum. Bu arada yemli değil dimi, spin takılacağız. Kumbağda spin yapılacak yer varmıymış ki ..
Okan abi, Saati netleşirse eğer ve bana uyarsa ben de gelmek isterim. (iş işleri bakanı fena şer koydu balık olayına, hem gidiyom hem tutamıyom diye ) Eğer gelebilirsem ben bir tane daha dolgu kamış bulmaya çalışırım. Yok gidemezsem sana veririm benim kamışı, al kullan abi.