Sarımsak Zoka ile gece Tarabya yada Sarıyer Kavaktan balık alınabilir mi kaç numara zoka kullanmalıyız
değerli dostlar merhaba ben bu siteye yeni üye oldum. tarabya Hotel'i hemen geçerken bir otobüs durağı var genelde oralardan olta atmaya çalışıyorum. Tarabya fishing team gördüm eğer bir takım organizasyonunuz olursa katılmaktan memnun olurum. saygılar Eren Bakır
Orda mangal değil zaten , yağ peynir tenekelerinde odun ateşinde pohlu kebap geneleği var. Ortama uymak lazım
Abi sagındakin bi solundakin 3 kere üstüne attım mı balık olmasada nefes alırız Bu yeşilköy kayalardan avlandınmı hiç iş yaparmı
nefesmi alırsın adamlara takımmı alırsın orası belli olmaz Yeşilköye 2-3 kez gittim ama kalabalıktık . tarabyadaki gibi olta bile atmadım doğru dürüst.
Pek nereli olduğunu sormazlar. Hayatlarında köprüden başka bir şeyi olmayan, milletin attığı iğnelerle takım yapan ve satan adamlarla iyi geçindiğin sürece gittiğinde biri sağa biri sola çekilir sana yer açılır. Sende sağol
Yolculuk nereye Okan abi Sabah 5 de kalkıp işe gitmek zorunda kalmasam takılırdım peşine Bu arada cumartesi günü kadıköyde işim var. Biraz erken gidip olta atıp sonrasında işimle ilgilenmeyi düşünüyorum. Üsküdar /Kadıköy civarı sabah saat 8 -12 arası musaıt olucam. Nereye gitmeliyim? Rapala iş yaparmı o taraflarda ?
Eren bey her zaman bekleriz, otobüs durağının 50m ilerisindeki burunda avlanıyoruz genelde (İngiliz Konsolosluğu karşısı). Görüşmek üzere.
rapala ile yine güzel sarıkanatlar alınmıştır bu rapala beni fena sardıı , son 2 dir rapalaya gittiğimde bu kadar keyif aldığımı hatırlamıyorum
Ceyhun buralarda değil, son konuşmamıza göre ben cevap vereyim. Haftasonu işi bugün netleşir diye tahmin ediyoruz. Ceyhun hala avlak araştırıyor, kesin sonuç için. Lakin kötü haber daha önceden pazar günü tahminlerinde hava iyi görünüyordu, bugün güncellenmiş ve hava pazar günü yağmurlu görünüyor Dua edin değişsin gene