Bugün Kaptan Emre ile Karaburun'a gittik, amacımız haftasonu için uygun balık tutabileceğimiz avlak aramaktı. Bütün gün gezdik ve olta attık. Sonuç sıfır. Karaburun'dan ayrılıp Kısırkaya'ya geçtik. Rapala, yemli aklınıza ne gelirse denedik sonuç sıfır. İlginç olan Karaburun'da tek bir canlı göremedik denizde, Kısırkaya'da en azında 3-5 küçük kefal dolaşıyordu. önce hedef balığımız ile tanışıyoruz sonra kayalıklar üstünde avlak aramaları başlıyor son olarak kumsaldan kalkan denemeleri. Bu haftaki organizasyonu yağmur nedeni ile iptal ediyoruz. Yarın itibari ile 4 gün yağmurlu gözüküyor. Boğaz'da rapalaya devam. NOT: alttan ikinci resim Mehmet abi için özel olarak çekilmiştir
arkadaş emeğine sağlık çok güzel bir yer bizim takım güzel keyf yapar ordaben şahsen 5-6 kamış açarım
Onnik abi tam Mehmet abi için yer. Şişme botu indirip sırtı veya yemli yapılabilir. (max 4 kamışmış abi Jandarma hemen arkamızda bizi izliyordu)
Dostum hem senin hem de Emrenin emeklerinize sağlık, teşekkürederiz. Lakin öyle kolay pes etmek yok, ben bütün hafta bu organizasyonu bekledim daha Tekirdağ, Tuzla alternatifleri var
Burak uydu fotolardan bulutlara bakarmısın ne demek istediğimi anlarsın. 25-30km civarı rüzgar ve devamlı yağmur.
balığı boşverin sağlam kumanya süper bir gün bolca sohbet bolca resim 1-2 de balık geldimi süpeeeerrrrrrr olurrrrrrrrrrrrrrrrrr ben hemen yarın belgemi alayım