Bakıyım... Yağmurluk ok. Kova, takımlar, sahteler, bıçak, kurşun, bez, ok... Tamamdır ben hazırım Yarın kaçta
Yağmurluk alacak arkadaşlara önerim kesinlikle sadece üst almasınlar.. Yukarıdan ıslanan yağmurluklar doğaldır ki suyu aşağıya iletecekler.. Aşağıda ne var.? Pantalon ve ayakkabı.. Doğaldır ki onlar ciddi şekilde ıslanacak.. Hiç olmazsa aşağıyı da kapsayacak bir şekil bulun.. Bu arada ceyhun benim rozetimi niye koymuyosun ki..?
iyi bir ürün aL.. yağmurLuk aLtıda aL hatta yağmur icin bot biLe aL herdaim LuzumLu maLzemeLer bunlar ve naLbur maLı aLma biraz daha iyisini seç.. bir kere para ver hersene naLbura 1 kere ödeyeceginin 2 misLini ödeme derim nacizane.. (Em2e kardesimin affına sığınarak)
evet bu olay benim pantolonda süper oluyor yağmurluktan akan su neredeyse çizmelere dolacaktı :laughing: daha önceki listede vermiştim abi ismini atlamışlar herhalde. Profil imzasına logo eklendikten sonra değişiklik yapacaksanız moderatöre bildirin. Sizin yapacağınız değişiklik logoyu kaldırıyor.!
Nalbur yagmurlugum vardi uzunlardan. Aynen ayakkabi ve pantolon islaniyor. Alt takimini ispanyol paçali da alip pantolonun üstünden giymek lazim. Iyi kafa yapiyor ama. Yogun bir petrol kokusu var
pazar 3-4 gibi yoğun bir yağmur var, ve gece yarısına kadar devamı söz konusu ayrıca yarın ruzgar hızı çok düşük.. bu uzun zamandır aradığım hava stiLi..