yavuz bende inanamadım ama büyük bir kısmetti teknedeydik ve oltayı tam geri dönerken oynağım içine attım ve kısmet hihi ama olta bi işe yaramadı tabi idk bende oltayı attım ve elimle misineden çekmeye devam ettim hayatımda o günü unutamam :laughing:
Cubuklu tarafindan geliyorum cok guzel satikanat vardi. Ve seytanin bacagini kirdim 2 tane tuttum. Evde resimleri koyarim. Yarin bende gelmek istiyorum aslinda. Sirf rapala denemek icin gelsem yemliye kalmasam. Gittiginiz yerde rapala is yaparmi? İşte yakaladığım iik dişlilerim, sizler gibi usta değiliz ancak 2 tane
Balıklar çıldırmış olmalı arkadaşlar, dostlar, gençler, vatandaşlar ve muhterem romalılar.. Bu bir büyük, bir küçük, cinekopla sarıkanat aynı yerde vaziyetleri, hiç hayra alamet değil, ama bakalım, bekleyip göreceğiz artık.
saat olarak hangi saat gelmeliyim abi? aslında öğlen 12 de karaköyde olmam gerek ya öncesı ya sonrasında gelebilirim sanırım. bırde neresi oldugunu tarabya tarafını hiç bilmiyen birine göre tarif edebilirmisiniz. Özelden yazabilirsiniz.
Bu yamyamlar, heleki sizin ordakiler, her şeyi yer abi. Şahit olan vardır, kaç defa dedim: "Kendine saygısı olan hiç bir lüfer familyası üyesi, bu yeme atlamaz". Ama atlıyor işte. Bu seneki lüfer bolluğunu bir taşa yazın, bu hiç sıradan bir durum değil, torunlarınıza filan anlatırsınız.
İşte sen de yazdın ve hepimiz buraya yazdık Serdar Ağabey, çocuklar, torunlar okur artık. Benimkiler benle dalga geçecek "hani lüfer" diye
Hüseyin tebrikler, şeytanın bacağını kırmışsın Olta suda olsun yetiyor di mi? Daha iyileri rastgelsin inşallah.
Az kalsın geliyorduk ama sen müsait olamadın, hatırlıyosun di mi? İnşallah hallolmuştur işlerin ve biz de kısa zamanda ziyaret ederiz seni Serdar ağabey.
Bence o sarıkanatlarla çinekopları boğaza kovalayan koca koca lüferler kofanalar var... Onlardan biri benim haberiniz olsun
sen tarabyaya gelirsen bir de balık varsa 12 geri dönemezsin bence bir çinakop çaparisi al karakoy eski iskelenin oraya git müsaait olduğun zaman tarabya tarafına gel
arkadaşlar yarınki hava durumu nasıl acaba yağmur varmı ? bi site vardı link atabilen olurmu acaba hava durumuyla ilgili