Ne ayak varmış bende ben gelmeden 30 sarıkanat, ben gittim tek balık yok Üzerine de bir havuzu dolduracak kadar yağmur yedik. :bathbaby:
Aynı şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorum ama arada birkaç ufaklık olmasına rağmen gayet iyi balıklar... Neyse ben balığa doyamıyom, ondandır
balık varmu balık:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: bir 5 saat daha ayakta kalsam 24 saattir ayaktayım yarın varmı birşey?
Onnik Usta fişşşek gibi çıkmışsın foto da Benim yarın çok zor, balığa gidersem bana bile sürpriz olur...
Yavuz (atomkarinca) ve Refik(security) ile tanışma fırsatı buldum. hem tanıdığıma çok memnun oldum hemde yardımlarından dolayı teşekkür ederim. Ben pek fazla kalamadım zira ev uzak. 2 saat fılan takılmısımdır herhalde. 2 tane dişli aldım hepsı o Bunun uğrunada resmen donuma akdar ıslandım.
Tarabya'ya uğradım, sabah erken gelenler saat 8-10 arası kovaları doldurmuş. Tüm gün rapala ile balık devam ediyordu. Açıkta yunus sürüleri var, balık çok kıyılamış.
selam arkadaslar. sabah 8de -2derecede arabanin camini tutan buzu kaziyarak basladigim spin avi serüveni saat 11de hiçbir sey tutamayip 3adet jighead+silikon kaybi ile son bulmustur.
Sarıyerde atçek yapıyolar şuan.Çapari falan ne ararsan var.Akın var falan diyolarmış ama yunus olma ihtimalide var demekki
bu aralar kamış arayışındayım, laserfish'i emekli ediyorum 50tlye 3-4 yıl önce aldığım kamış hala iş görür halde aklımda bir kaç kamış var onlara bakacağım bu hafta. Haftasonu artık yeni takım ile atışları yaparım.
Cümleten hayırlı akşamlar, Aliço abiden haberi olan varmı acaba? sezonu kapattığı için mi foruma uğramıyor bilen var mı?
Bizde geçen bu konuyu konuşuyorduk, uğramıyor artık foruma herhalde lüferi boğdu yine konu açar yakında 300-500 lüfer diye reeling